Την Πέμπτη 11 Ιουνίου, η Νικολέττα Ράλλη έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Η παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική τομή, ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3.500 κιλά, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό της μικρής τους πριγκίπισσας, η οποία τους έχει πάρει τα μυαλά.

Πλέον, η Νικολέττα με την μπέμπα της έχει επιστρέψει στο σπίτι και βιώνει καθημερινά μαζί της πρωτόγνωρα συναισθήματα. Μέχρι πρότινος, ούτε η ίδια, αλλά ούτε και ο αγαπημένος της είχαν κάνει κάποια ανάρτηση στα social media με αναφορά στο χαρμόσυνο γεγονός.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ωστόσο, η Νικολέττα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της μικρής Σοφίας -όπως θα την ονομάσουν- μέσα από το μαιευτήριο, λίγο πριν το εξιτήριο. Στο εν λόγω στιγμιότυπα απεικονίζεται η νεογέννητη μικρούλα στο κρεβατάκι της, έχοντας δίπλα της ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου, ενώ στο background φαίνεται το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. «Καλωσόρισες κουτσούνι μας!

Σας ευχαριστούμε όλους παρά πολύ για τις πολύτιμες ευχές σας! Θα φροντίσω να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά, μέχρι τότε να είστε όλοι καλά… #mybaby #babygirl #reamaternity #feminacare #love», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.