Ανάμεσα τους και η juicy πρωταγωνίστρια που μας έχει κερδίσει τόσο με το ταλέντο της όσο και με την απίστευτα λαμπερή της εμφάνιση.

Το όμορφο κορίτσι που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές και έχουμε τις πρώτες της φωτογραφίες με μαγιό.

Δίχως κανένα ίχνος επεξεργασίας και χωρίς φυσικά να έχει την ανάγκη ρετούς, η Πένυ Αγοραστού,  διαθέτει απίθανη σιλουέτα ανέβασε φωτογραφίες και μας έκοψε την ανάσα με τις καταπληκτικές της πόζες.

Πόζαρε με μαγιό και ολόσωμο και μπικίνι και είναι την είδαμε όπως ποτέ άλλοτε.

View this post on Instagram

Δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω !Διαβάζω όλα τα μηνύματα σας και εύχομαι να πιάσουν όλες οι ευχες σας .Μα πάνω απ όλα επειδή είμαι χορτασμένος άνθρωπος και πραγματικά μ αρέσει πολύ ο τρόπος ζωης που έχω επιλέξει, το μόνο που θέλω είναι υγεία !!!! Γιατί χωρίς αυτή δεν κανεις τίποτα . Και πολύ πολύ πολύ αισιοδοξία ! Και ωραίους ανθρώπους . Και ωραίο φαγητό . Άντε και ωραία ταξίδια ..🙊🙈 Καλή συνέχεια καλοκαιριού και να λάμπετε ..💋🌅 #sunshine

A post shared by Peny Agorastou (@peny_agorastou) on

View this post on Instagram

Summer vibes..🌊☀️

A post shared by Peny Agorastou (@peny_agorastou) on

View this post on Instagram

Όλα αυτά τα χρόνια δυστυχώς δεν έβαζα αντηλιακό στο πρόσωπο μου (εξού και οι φακίδες και κάποιες πανάδες) γιατί όλα μου φαινόντουσαν λιπαρά και έβγαζα κοκκινίλες. Πριν λίγο καιρό λοιπόν η μητέρα μου που πήρε ένα αντηλιακό προσώπου της @Frezyderm και από τότε δεν το αλλάζω με τίποτα. Το Sun Screen Cream To Powder SPF 50+. Ένα μοναδικό αντηλιακό προσώπου που συνδυάζει την πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία με τη καινοτομία Transforming Τextures -> Μόλις το αντηλιακό εφαρμοστεί στο δέρμα, η υφή του μετατρέπεται σταδιακά από υφή κρέμας σε μία μοναδική αίσθηση πούδρας. <3 #myfrezyderm #sunscreen #mysummer #creamtopowder @frezyderm

A post shared by Peny Agorastou (@peny_agorastou) on