Χαμός γίνεται από χτες στο νησί των ανέμων με το  prive πάρτι πασίγνωστου επιχειρηματία σε …μυστικό μέρος, καθώς όχι μόνο δεν τηρήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας αλλά ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί συνωστισμός και να πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον.

Μια  περίοδο που στην χώρα μας τα κρούσματα δυστυχώς αυξάνονται και η κυβέρνηση προειδοποιεί να είμαστε προσεκτικοί, ο πασίγνωστός επιχειρηματίας αψήφησε κάθε κίνδυνο προκειμένου να διασκεδάσει ε τους φίλους του και να κερδίσει χρήματα.

Προκειμένου μάλιστα να αποφύγει τυχόν ελέγχους και πρόστιμα αλλά και συνέπειες, δεν ανακοινώσε την τοποθεσία του πάρτι αλλά φρόντισε να ενημερώσει τον κόσμο την ίδια μέσα με δεύτερο μήνυμα τονίζοντας μάλιστα πως το μήνυμα δεν πρέπει να διαδοθεί.



Παρακάτω θα δείτε την πρόσκληση αλλά και αποκλειστικά πλάνα από το  την απαράδεκτη πρωτοβουλία του επιχειρηματία με το πάρτι σε εξέλιξη και τον κόσμος χωρίς μάσκες να είναι κυριολεκτικά ένα μπουλούκι. Φρόντισαν μάλιστα κάποιοι να ανεβάσουν και στο 
Instagram βίντεο  αδιαφορώντας για την πανδημία που έχει ξεσπάσει παγκοσμίως.