H αντίστροφη μέτρηση για το GNTM έχει ξεκινήσει και το τρέιλερ για το νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων στον οποίο θα συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια έχει ξεκινήσει να προβάλλεται στις οθόνες μας.

Όπως είναι γνωστό, την καρέκλα του τέταρτου κριτή μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το project αναλαμβάνει η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία ήταν η art director του show.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε η Βίκυ Καγιά απολαμβάνει ένα ήσυχο πρωινό όταν πληροφορείται πως το GNTM ξεκινά. Ο ρυθμός της πασαρέλας ξεκινά και μέσα από μια γρήγορη και έντονη χορογραφία οδηγούμαστε στον Δημήτρη Σκουλό ο οποίος μας πληροφορεί πως…. «Αρχίσαμε…».

Ο Άγγελος Μπράτης στην συνέχεια με πιο αυστηρό ύφος αναφέρει πως «δεν αλλάζουν όλα…», ενώ το τρέιλερ καταλήγει στην νέα προσθήκη της κριτικής επιτροπής που είναι φυσικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί η οποία βρίσκεται στην τουαλέτα και αναρωτιέται: «Παιδιά τι έγινε; Έχασα κάτι; Τί φάση;».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να ευχηθεί δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «Καλή επιτυχία!» σε όλους τους πρώην συνεργάτες της, κάνοντας tag πρώτη πρώτη την Βίκυ Καγιά, παρά τα όσα έχουν ειπωθεί περί κόντρας ανάμεσα τους.