Μία εναλλακτική συνέντευξη παραχώρησε η Τραϊάνα Ανανία στην «Φωλιά των Κου Κου» και στο Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Οι δυο τους χαλαροί και έχοντας κάνει μασάζ μίλησαν για το πως έζησε η ίδια την καραντίνα αλλά και το γεγονός ότι βγήκε στο δρόμο να τραγουδήσει με την άρση της καραντίνας.

Η Τραϊάνα Ανανία είπε: «Στην καραντίνα ήμουν πολύ μόνη με τον Άκη Πετρετζίκη παρέα γιατί μαγείρευα πάρα πολύ. Πήρα πολλά κιλά τα οποία έχασα μετά αλλά δημιούργησα πολύ μουσική. Κλαίω πολύ και μπροστά σε έναν άντρα, κυρίως από μεταμέλεια και συγκίνηση.»

«Με την άρση της καραντίνας, βγήκαμε στον δρόμο και παίξαμε και δεν έχουμε σταματήσει από τότε. Όταν μου είπαν από το μαγαζί ότι θα ανοίξουμε με την Πάολα, εγώ ήδη έτρεχα με αυτό ένα μήνα. Παρασκευή Σάββατο τραγουδούσα στην πίστα με την Πάολα και Δευτέρα Τρίτη τραγουδούσα στον δρόμο.

Ο κόσμος μας έδινε χρήματα με την καρδιά του γιατί τους φαίνεται κάτι πολύ επαγγελματικό έξω από το σπίτι του. Το καλοκαίρι που πήγαμε σε έναν τουριστικό προορισμό στην Κέρκυρα, ήταν μια βραδιά που δεν την πιστεύαμε. Δεν πιστεύαμε πόσα δίευρα είχαμε, ήταν κιλά αυτό που σηκώσαμε.»

«Έφαγα λίγο κράξιμο για αυτό που έκανα στον δρόμο από κάποιους του χώρου αλλά σε ότι κάνω στη ζωή μου αφού παίρνω τον σεβασμό από αυτούς που εγώ σέβομαι, δεν με αφορά τι λένε οι υπόλοιποι.»