Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη για τις εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha που πρωταγωνιστεί «Έλα στη θέση μου», για την κόρη του, Εύα, αλλά και για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού και το ενδεχόμενο να παντρευτούν. «Περνάμε πολύ καλά! Μετά από πολλά χρόνια έχουν αυτοματοποιηθεί πολλά πράγματα, η επικοινωνία έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα. Φέτος μπαίνουν καινούργια πρόσωπα και αλλάζουν πολλά πράγματα στο σίριαλ. Έχει αλλάξει λίγο και η γραφή… Θα έχει χιούμορ και πολλές ανατροπές», ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τη νέα σεζόν της καθημερινής σειράς του Alpha. 

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι η κόρη του, Εύα, έχει έρθει πολλές φορές στα γυρίσματα, αφού προτιμά να πηγαίνει εκεί παρά να τα βλέπει στην τηλεόραση. «Η κόρη μου κάποιες φορές με έχει δει στο σίριαλ και την έχω φέρει και στο γύρισμα πολλές φορές. Της αρέσει περισσότερο να έρχεται στο γύρισμα παρά να βλέπει. Παρατηρεί διάφορα πράγματα… Μπορεί να ασχοληθεί με το νερό, με το μύλο, με το γαϊδουράκι…».

Όταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ρωτήθηκε για το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού, ξεκαθάρισε: «Όταν υπάρχει μια συγκατοίκηση είναι ένα βήμα έτσι κι αλλιώς. Δεν το έχουμε σε πλάνο. Δεν το έχουμε σκεφτεί, δεν το έχουμε συζητήσει και δεν μας απασχολεί στην παρούσα φάση».

Δες το βίντεο: