Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
1600-rea-toutounzi
Lifestyle

Ρέα Τουτουνζή: Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκα στις δέκα ωραιότερες του κόσμου

Δείτε όλα όσα είπε η Ρέα Τουτουνζή σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην πρωινή ζώνη του Mega.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε το πρώην μοντέλο Ρέα Τουτουνζή για τη ζωή και την καριέρα της στο χώρο της μόδας.

Αυτή την περίοδο εργάζεται ως ηθοποιός και συμμετέχει στην παράσταση «Αχ, αυτός ο άνδρας μου» του Δημήτρη Μητρόπουλου στο θέατρο «Αλκμήνη».

«Για μένα είναι αρκετά δύσκολο να μάθω τα λόγια μου γιατί έχω δυσλεξία και δεν "δούλεψα" ποτέ για να τη διορθώσω.

Είμαι πιο ακουστικός τύπος. Στα χρόνια του μοντέλινγκ περνούσα μαγικά, υπήρχαν και πολύ περισσότερες δουλειές, υπήρχε περισσότερο χρήμα.

Ήμουν αρκετά έξυπνο παιδί τότε και τα χρήματα δεν τα έκανα κομφετί. Φρόντισα και πήρα σπίτι, αυτοκίνητο».

Η πρών σταρ Ελλάς μίλησε για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό ομορφιάς, την αίτηση για τον οποίο έκανε το γραφείο που συνεργαζόταν εκείνη την περίοδο. Η ίδια δεν περίμενε να έχει αυτή την έκβαση, όπως επίσης και για τον διαγωνισμό μις universe, όπου αναδείχθηκε μέσα στις 10 πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου.

«Είμαι περήφανη που βγήκα "Σταρ Ελλάς", είναι κομμάτι της ιστορίας μου. Μεγάλωσα με τη γιαγιά μου και με έμαθε να πατάω στα πόδια μου. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκα στις δέκα ωραιότερες του κόσμου.

Μίλησε και για τα τάλεντ σόου για τα οποία είπε πως όσα παιδιά παίρνουν μέρος σε αυτά. «Στα ριάλιτι μόδας ξεκατινιάζονται οι διαγωνιζόμενες και χάνουν τη λάμψη τους.

Δεν θα μπορούσα ποτέ να κρίνω σε ριάλιτι, δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Δεν με πειράζει που το Google γράφουν την ηλικία μου. Είμαι 46 και δεν το κρύβω», είπε μεταξύ άλλων η Ρέα Τουτουνζή.