Καλεσμένη στο «Happy Day» βρέθηκε η Έλενα Μπάση, το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η πρώην διαγωνιζόμενη του «The Bachelor», που δεν κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, μίλησε για το φλέγον θέμα της ηλικίας της δίνοντας μια απάντηση – φωτιά!

«Είμαι και γω 38» αναφώνησε με χαμόγελο η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να απευθυνθεί προς την καλεσμένη της, «εγώ 38, εσύ 38, μήπως ήμασταν και συμμαθήτριες».

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Μπάση απάντησε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω. Εγώ συμμαθήτρια ήμουν με τη Ναταλία Γερμανού, μάλιστα.

Και εκεί θα αποκαλύψω και την ηλικία μου. Συμμαθήτρια μου; Ναταλάκι μου; Γιατί ήμασταν συμμαθήτριες».

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με την Wikipedia η Ναταλία Γερμανού είναι 55 ετών, και γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1965.

«Έχω πάρα πολύ χιούμορ. Αστείρευτο και απύθμενο θα έλεγα» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η τραγουδίστρια και πρώην διαγωνιζόμενη του «The Bachelor».

Παράλληλα, η Έλενα Μπάση σχολίασε με χιούμορ όλα όσα γράφτηκαν για εκείνη στα social media όσο συμμετείχε στο ριάλιτι σχέσεων του ALPHA.



«Αυτό που θέλω να πω, γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά για το Bachelor.  Δε ξέρω τι περίμενε να δει ο κόσμος. Το Bachelor παίζει σε πολλές χώρες με πολύ μεγάλη επιτυχία. Σίγουρα στην Ελλάδα έγινε μια πάρα πολύ φιλότιμη προσπάθεια και πολύ καλή παραγωγή. Και επίσης δεν θεωρώ πως ευτέλιζε τη γυναίκα, όπως έχω ακούσει.

Ένιωσα πως είμαι στο σχολείο και προσπαθώ να διεκδικήσω τον ίδιο άντρα με μια συμμαθήτριά μου. Ο έρωτας είναι κάτι τόσο αγνό και ωραίο. Σαφώς δεν υπήρχε μέσα σεξουαλική επαφή και το γνωρίζουμε όλοι. Ήταν πιο ρομαντικό, πιο αυθεντικό» είπε η Έλενα Μπάση.