Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (2/11) η Δώρα Αναγνωστοπούλου. Αλλάζοντας για λίγο ρόλο, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του MEGA κάθισε στον καναπέ της Δανάης Μπάρκα και μαζί με τον Άρη Καβατζίκη, παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Για τη νέα εκπομπή «MEGA STORIES» η οποία κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας στις 23:10 στο MEGA, η Δώρα Αναγνωστοπούλου υπογραμμίζει πώς πρόκειται για μία εκπομπή στην οποία η ίδια και η ομάδα της δίνουν βήμα σε συνανθρώπους μας που έχουν να μας διηγηθούν κάτι.

«Είναι μία εκπομπή για τους ανθρώπους, για όλα όσα θα ήθελα εγώ και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής να κάνουμε έρευνα και να μάθουμε πράγματα» δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος ενώ έδωσε μια πρώτη γεύση για όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο πρώτο επεισόδιο στο οποίο η κάμερα της εκπομπής μπήκε στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη και τον Ευαγγελισμό στην Αθήνα για να καταγράψει τη μάχη που δίνουν ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στις μονάδες εντατικής θεραπείας, στην κρίση της πανδημίας.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του σταθμού μίλησε, μέσα σε όλα, για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στο παρελθόν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των δελτίων ειδήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, η Δώρα Αναγνωστοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην καθημερινότητα υπάρχουν πράγματα που σε συγκινούν, αλλά όταν μπαίνεις στο στούντιο τα ξεχνάς.

Υπήρξαν, βέβαια, δύσκολες στιγμές στον αέρα στο παρελθόν γιατί είχα καλύψει για παράδειγμα το Μπατακλάν όταν είχε γίνει αυτή η ιστορία στη Γαλλία με τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Ήμουν τότε στην ΕΡΤ και είχα καλύψει τη ροή όλο το βράδυ.

Είχε ξεκινήσει η μετάδοση στις 11 τη νύχτα παρά, αν θυμάμαι καλά, και έφυγα από το στούντιο στις 4 το πρωί. Είσαι διαλυμένος όταν σου λένε από το ακουστικό, στο κοντρόλ, ότι γίνεται αυτό και βλέπεις εικόνες με ανθρώπους πανικόβλητους και πυροβολισμούς. Ήταν συγκλονιστικό».

«Επίσης, είχα καλύψει τη ροή και για το Μάτι. Μια πολύ δύσκολη βραδιά και εκείνη» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του MEGA.

«Μπαίνοντας στην εντατική του Ευαγγελισμού για το ρεπορτάζ στο MEGA Stories, συνομιλώντας με αυτούς τους ανθρώπους που τους λέμε όλοι ήρωες και είναι επί της ουσίας ήρωες αυτής της μάχης που δίνουν, νιώθεις ότι ξέρεις τι πρέπει να κάνεις μετά. Δηλαδή αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να είσαι υπεύθυνος, δεν είναι κάτι που μπορείς να το πάρεις ελαφριά».

Μητέρα δύο παιδιών, η Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε ακόμα για τη σχέση της με αυτά, πώς αντιμετωπίζουν οι γιοι της τη δημοφιλία της, αν προλαβαίνει να κάνει «μαμαδίστικα» πράγματα, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει όλα όσα της έχουν λείψει αλλά και ό,τι φοβάται την εποχή του κοροναϊού.