Τη Σάσα Σταμάτη ευχαριστεί  και στηρίζει  δημόσια η  Σταρ Ελλάς 2008 Διονυσίας Κουκίου για την συνέντευξη που έκαναν αλλά και για το πως μετέφερε το  προσωπικό της θέμα στην ΟΝ ΤΙΜΕ! Η Ελληνίδα καλλονή με ένα κείμενο της στο insta storie  στηρίζει την γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια ενώ αφήνει και αιχμές για όλα όσα ακούστηκαν αυτές τις μέρες. Συγκεκριμένα η Διονυσία γράφει  «Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τη Σάσα Σταμάτη για μια ακόμα φορά. Είναι όμορφο να σε σέβονται και να σε προσέχουν  και χαίρομαι να μιλώ με άξιους επαγγελματίες. Σασα μου σε ευχαριστώ για όλα και θα είμαι πάντα πρόθυμη να απαντώ στα ρεπορτάζ σου  γιατί η αξιοπιστία σου και η διαφάνεια σου  είναι από τα προσόντα σου που αγαπώ

 

Υ.Γ. Πραγματικά κουράστηκα  να πλασάρουν το Ανήθικο για ηθικό και την πο@στι@ για εξυπνάδα!

 

Πριν από λίγες μέρες αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο της Σταρ Ελλάς 2008 Διονυσίας Κουκίου με το «βασιλιά των τσιγγάνων» Μάρκο Βιλανάκη, στην εφημερίδα ON Time. Η ξανθιά καλλονή για πρώτη φορά εξομολογείται πράγματα για τη σχέση τους, στη Σάσα Σταμάτη, τι θαυμάζει σε εκείνον, αλλά και αν σκέφτονται το ενδεχόμενο ενός γάμου.





Η Διονυσία Κουκίου μιλάει για ένα δαχτυλίδι που της έδωσε πριν από περίπου ένα χρόνο. «Ο Μάρκος μου έκανε δώρο ένα δαχτυλίδι πέρυσι τα Χριστούγεννα. Αυτό που θέλω να σου αποκαλύψω είναι ότι δεν του έχω απαντήσει ακόμα σε πρόταση γάμου» είπε και εξηγεί πότε θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας: «Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας ο γάμος. Θα παντρευτώ μόνο αυτόν που θα είναι πατέρας του παιδιού μου» δηλώνει μεταξύ άλλων.