Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε αρκετά στο «Πρωινό» και την Μαίρη Αρώνη, με ορισμένες από τις ατάκες της να προκαλούν αίσθηση.

Όπως για παράδειγμα, αυτό που είπε για το «J2US»:

«Δεν περίμενα να φύγω από το 1ο επεισόδιο του "J2US". Περίμενα να φτάσω στα 10 επεισόδια. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά, δεν θέλω να σκεφτώ αυτά που έχω ακούσει ότι είναι στημένο, που τα άκουσα από την αρχή όταν πήγα».

Χωρίς να αναφέρει το όνομά του, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε για τον Τριαντάφυλλο:

«Η χημεία μου με τον παρτενέρ μου πήγε στραβά. Είμαστε και οι δύο έντονοι χαρακτήρες. Δεν ταιριάζουν δύο έντονοι χαρακτήρες μαζί.

Είπε, είπα, μου έστειλε και ένα εξώδικο. Τελικά, το J2US είναι το παιχνίδι των εξωδίκων. Δεν θα βγω να ανακαλέσω κάποια πράγματα που αισθάνθηκα εγώ η ίδια πως έγιναν.

Δεν είπα ποτέ ότι με έδειρε, είπα ότι δεν δέχομαι καμία μορφή βίας. Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Να ζητήσει κι εκείνος συγγνώμη εκ μέρους του. Λάθη ίσως κάναμε και οι δύο».

Στο «Bachelor» δεν θα έπαιρνε μέρος η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, εκτός αν: «Έχω ακούσει ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει πάρει πάρα πολλά λεφτά, γύρω στο μισό εκατομμύριο. Οπότε, βεβαίως και θα πήγαινα με μισό εκατομμύριο».