Σε ρυθμούς γιορτινούς το Πρω1νό την παραμονή Πρωτοχρονιάς, με τον Σταμάτη Γονίδη να τραγουδά τις μεγάλες του επιτυχίες στο πλατό.

Πριν όμως συντροφεύσει μουσικά τους τηλεθεατές εκμυστηρεύτηκε στη Φαίη μας για τον ερχομό της τρίτης του κόρης, αλλά και πως σκέφτεται στο μέλλον τη ζωή του.

«Εγώ θέλω να περάσω τη ζωή μου σε μια καλύβα δίπλα στη θάλασσα. Την έχω την καλύβα, η θάλασσα είναι εκεί. Δε θα τα βλέπω τα παιδιά μου, αλλά θα είμαι σε μια φάση πολύ κοντά με τον εαυτό μου.

Με την Κατερίνα. Η Κατερίνα είναι σίγουρο ότι όπου και να πάω θα με ακολουθήσει, δεν υπάρχει περίπτωση. Γιατί ξέρει ότι εκεί που θα πάω θα είμαι καλά. Ξέρει ότι για να επιλέξω αυτόν τον τρόπο ζωής κάτι είναι σωστό.

Σε πολλά συμφωνούμε και σκεφτόμαστε το ίδιο. Όταν με μια γυναίκα είσαι 15 χρόνια μαζί και τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχεις ανταλλάξει κουβέντα άσχημη, δεν έχεις μαλώσει, δεν έχεις έρθει σε αντιπαράθεση, αυτό σημαίνει πολλά», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Όσο αφορά στο μωράκι που ήρθε στη ζωή τους τον περασμένο μήνα, ο Σταμάτης Γονίδης έδωσε ευχές για όλα τα παιδιά του κόσμου και εκμυστηρεύτηκε στη Φαίη μας τον τρόπο που ηρεμεί την κόρη του όταν τα βράδια κλαίει.

Η Φαίη μας του ευχήθηκε τον ερχομό του τρίτου παιδιού λέγοντας: «Να σας ζήσει, να είναι γερή, να είναι ευτυχισμένη. Όλα τα καλά εύχομαι. Και να είναι όλα τα κορίτσια σου καλά.»

Ενώ ο τραγουδιστής απάντησε: «Όλα τα κορίτσια μου και όλα τα παιδιά του κόσμου. Και όλες οι γυναίκες και μαμάδες του κόσμου να είναι καλά» και στην συνέχεια τους κουβέντας τους αποκάλυψε:

«Στα ξενύχτια μου, όταν έχει πονάκια το μωρό δεν μπορώ να το ακούω να κλαίει και μόλις την πιάσω αγκαλιά, σταματάει, της τραγουδάω, την κουνάω και σταματάει».

Δείτε όσα εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής: