Την τελευταία του μεγάλη επιτυχία «Όταν σε ρωτήσανε» ερμηνεύει στο MEGA ο Αντώνης Ρέμος.

Το «Όταν σε ρωτήσανε» έρχεται μετά την επιτυχία «Όλα Τα Δάκρυα» που κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο και απέκτησε τη δική της θέση στα ερτζιανά και στις προτιμήσεις του κοινού, παραμένοντας για περίπου εξίμισι μήνες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart της IFPI.

Το «Όταν Σε Ρωτήσανε» υπογράφουν δύο κορυφαίοι δημιουργοί με τους οποίους ο Αντώνης Ρέμος μας χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια.

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Βασίλη Γαβριηλίδη και οι στίχοι είναι δημιουργία του Νίκου Μωραΐτη, οι οποίοι έβαλαν την υπογραφή τους και στο τραγούδι «Όλα Τα Δάκρυα».

Το τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους από το 2002 και τον δίσκο «Καρδιά μου μην ανησυχείς» είναι από τα αγαπημένα των φανς τους και έχει ιδιαίτερα στιγματίσει έρωτες αλλά και χωρισμούς. Όπως και το «Σαν άνεμος» πάλι του Γιώργου Θεοφάνους από τον ομώνυμο δίσκο του 2005.
Τραγούδι-σταθμός στην πορεία του Αντώνη Ρέμου και από αυτά που όλοι ζητάνε σε κάθε πρόγραμμά του είναι το «Θα ‘πρεπε». Η μοναδική του συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους, που έχει δώσει στην ελληνική μουσική δεκάδες μεγάλες επιτυχίες λειτούργησε εξαιρετικά και στον δίσκο «Σαν άνεμος» του 2005. Από εκεί είναι και το «Θα ‘πρεπε» αλλά και άλλες πολύ σπουδαία τραγούδια του Ρέμου. Δεν έχουν τέλος οι μεγάλες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου στο πρωτοχρονιάτικο σόου του MEGA. O αγαπημένος τραγουδιστής υποδέχεται τη νέα χρονιά με τραγούδια που από παρελθόν που έχουμε όλοι αγαπήσει ιδιαίτερα. «Έλα να με τελειώσεις» από το 2001 σε στίχους και μουσική Γιώργου Θεοφάνους, «Εμείς» από το 1996 του Φοίβου που είχε τραγουδήσει μαζί με την Μαντώ και το κέφι ανεβαίνει στο στούντιο αλλά και στα σπίτια των τηλεθεατών. Οι καλεσμένοι του Ρέμου δεν σταματούν να τραγουδούν λεπτό τα αγαπημένα τους τραγούδια που όλο αυτά τα χρόνια τους συντροφεύουν στις χαρές και τις λύπες τους, όπως το «Έκρυψα το πρόσωπό μου» του Γιώργου Θεοφάνους από το 2002.