της Σάσας Σταμάτη
Εφημεριδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ/ Ένθετο Secret

 

Είναι από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο «Big Brother» και συζητήθηκαν ιδιαίτερα στα social media. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κεχαγιά, ο οποίος λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση του ριάλιτι του ΣΚΑΪ μιλά στο «Secret» για τη συμμετοχή του, τη σχέση του με τη Σοφία Δανέζη, τα κακόβουλα σχόλια που δέχτηκε, αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια.

 

Τι περιμένεις από το 2021;

Αισιοδοξία, ηρεμία, να υπάρχει αγάπη στον κόσμο, να περάσει όλο αυτό που περνάμε με την πανδημία όσο πιο αθόρυβα και ήσυχα γίνεται. Το 2021 με βρίσκει με όρεξη και στόχους.

 

Η εμπειρία σου στο «Big Βrother» πώς ήταν;

Ηταν πολύ ωραία, δεν θα την άλλαζα. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα ξαναπήγαινα. Οπως καταλαβαίνεις, οι εμπειρίες έχουν και τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Εχω στοχοποιηθεί, ιδιαίτερα για πράγματα, θα έλεγα, που δεν έχουν κριθεί πλήρως αντικειμενικά από ανθρώπους που, φυσικά, δεν αισθάνονται πώς είναι να είσαι μέσα σε ένα τέτοιο παιχνίδι, διότι όντως σε κάποιες καταστάσεις και σε κάποιες φάσεις εκεί μέσα, στο σπίτι, «χάνεις» και λίγο τον εαυτό σου.

 

Ανεβάσατε μια φωτογραφία με τη Σοφία Δανέζη, πυροδοτώντας τις φήμες ότι είστε τελικά ζευγάρι. Ισχύει;

Αυτό το έλεγαν και όσο ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Εμείς με τη Σοφία, όπως βλέπεις, είμαστε κοντά. Βρισκόμαστε κάθε μέρα. Τώρα, κάτι παραπάνω από μια ανθρώπινη επαφή, όπως έχουμε μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει.

 

Υπάρχει σχέση ερωτική με τη Σοφία;

Οχι.

 

Είναι η Σοφία μια γυναίκα που θα μπορούσε να γίνει σύντροφός σου;

Ναι, φυσικά θα μπορούσε, γιατί μου έχει δείξει τον χαρακτήρα της. Ηρθαμε πολύ κοντά στο παιχνίδι, έχουμε μάθει πολλά πραγματα, έχουμε πλησιάσει ο ένας τον άλλον, έχουμε ανοιχτεί ο ένας στον άλλον. Αλλά έως εκεί, μέχρι στιγμής.

 

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς κάνατε μαζί;

Ναι, στο σπίτι μου.

 

Κάποια στιγμή ακούστηκε ότι ο πατέρας σου ήταν χορηγός στο παιχνίδι και θα κέρδιζες, κάτι που δεν ίσχυε. Σε ενόχλησε;

Αυτό με στενοχώρησε αρκετά, όπως και όλα τα άλλα επικριτικά σχόλια, γιατί η οικογένειά μου δεν έχει καμία επαφή με χορηγίες, δεν έχει καμία επαφή με τις δουλειές στις οποίες έλεγαν ότι εμπλέκεται. Οι δουλειές είναι δικές μου και ασχολούμαι μόνος μου. Κακώς έβαλαν στο στόμα τους την οικογένειά μου. Θα μπορούσαν κάλλιστα, αν δεν τους αρέσει ο Δημήτρης ως Δημήτρης, απλώς να μη με γουστάρουν και όχι να βγάζουν σενάρια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 

Η οικογένειά σου στενοχωρήθηκε;

Φυσικά! Οταν βλέπει τέτοια πράγματα και τέτοια σχόλια, που δεν έχουν καμία σχέση με εμένα και εκείνους, είναι λογικό να έχουν στενοχωρηθεί.

 

Επαγγελματικά, ποιοι είναι οι στόχοι σου;

Προχωράω τις δουλειές μου και θέλω να τις εξελίξω. Ετοιμάζομαι να ανοίξω ένα μαγαζί το οποίο έχει να κάνει με εισαγωγές, εμπόριο αυτοκινήτων, μεταβιβάσεις, ΚΤΕΟ, άδειες, διπλώματα, ασφάλειες, που ούτως ή άλλως είναι η πρωινή μου δουλειά. Επιπλέον, θα ασχοληθώ και με τον τουρισμό με κάποια σκάφη το καλοκαίρι, αν όλα πάνε καλά.