Το διάσημο ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και έξι χρόνια και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ωστόσο τα πράγματα στην σχέση τους δεν πηγαίνουν καθόλου καλά τους τελευταίους μήνες.

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ χωρίζουν και επίσημα, σύμφωνα με πολλές πηγές του Page Six, που αναφέρουν ότι «το διαζύγιο είναι επικείμενο» για το ζευγάρι του Χόλιγουντ, με την Καρντάσιαν να προσλαμβάνει τη γνωστή δικηγόρο διαζυγίων Λόρα Βάσερ.

«Κρατούν χαμηλό προφίλ, αλλά έχουν χωρίσει», λέει μια πηγή. «Η Κιμ προσέλαβε τη Λόρα Βάσερ και βρίσκονται σε συνομιλίες για διευθέτηση.»

Η Κιμ εδώ και καιρό δεν φοράει τη βέρα της, ενώ ο Κάνιε έχει απομονωθεί στο ράντσο του στο Ουαϊόμινγκ.

«Η Κιμ ανάγκασε τον Κάνιε να πάει εκεί (σσ στο Ουαϊόμινγκ), ώστε να μπορούν να ζήσουν ξεχωριστές ζωές και ήσυχα να τακτοποιήσουν τα πράγματα για να χωριστούν. Τελείωσε.», συνέχισε η πηγή.

Εντωμεταξύ, μια άλλη πηγή λέει ότι ο Κάνιε, «έχει τελειώσει με ολόκληρη την οικογένεια. Δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους», προσθέτοντας ότι θεωρεί το ριάλιτι σόου τους «αφόρητο».



Υπενθυμίζεται δε ότι ο ίδιος σε ανάρτησή του είχε αναφέρει τον Ιούλιο πως «Προσπαθώ να χωρίσω από τότε που η Κιμ συναντήθηκε με τον Meek στο Warldolf για τη «μεταρρύθμιση των φυλακών».

Αποκάλεσε δε, τη μαμά Καρντάσιαν, την Κρις Τζένερ ως «Kris Jong-Un» και ισχυρίστηκε ότι οι Καρντάσιανς προσπαθούσαν να τον αναγκάσουν να κάνει ψυχιατρική θεραπεία.

Στη συνέχεια, ο Κάνιε εμφανίστηκε απρόθυμα στα γενέθλια της Κιμ στην Ταϊτή τον περασμένο Οκτώβριο αλλά για μία μόνο ημέρα.


«Εμφανίστηκε αργά και έφυγε νωρίς. Το μόνο που έκανε ήταν να φέρει το ολόγραμμα του πατέρα της Ρόμπερτ Καρντάσιαν και μετά έφυγε από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορούσε», πρόσθεσε η πηγή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το μεγαλύτερο σημείο τριβής στο διαζύγιο των Καρντάσιαν- Γουέστ θα μπορούσε να είναι το σπίτι στην Calabasas της Καλιφόρνια. Ο Κάνιε το ανακαίνισε πλήρως και το Architectural Digest το χαρακτήρισε ως «μια όαση καθαρότητας και φωτός».

Η πηγή ανέφερε στο Page Six ότι «η Κιμ προσπαθεί να πείσει τον Κάνιε να παραδώσει το σπίτι της Calabasas σε αυτήν, γιατί εκεί είναι τα παιδιά. Αυτό είναι το σπίτι τους. Εκείνη είναι ιδιοκτήτρια όλης της γης και παρακείμενων οικοπέδων γύρω από το σπίτι, αλλά ο Κάνιε είναι αυτός που κατέχει το οίκημα.

Και οι δύο έβαλαν πολλά χρήματα στην ανακαίνισή του χώρου» εξήγησε.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάνε για διαζύγιο αλλά αυτή είναι η πιο σοβαρή» αναφέρει η πηγή.

Την είδηση επιβεβαιώνει και μία ακόμα ξεχωριστή πηγή λέγοντας ότι οι συνομιλίες για διακανονισμό του διαζυγίου είναι σε εξέλιξη, αλλά δεν είναι ακόμη στο σημείο να αποφασίσουν πώς θα χωρίσουν τις περιουσίες τους.

Αυτό θα είναι το τρίτο διαζύγιο για την Κιμ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 σε μια τελετή στην Ιταλία. Έχουν τέσσερα παιδιά.