Μπορεί στο Survivor όλοι συμμετέχοντες να δοκιμάζουν τις αντοχές τους με τις σκληρές δοκιμασίες και την δύσκολη επιβίωση τους, όμως στην θέα των καυτών κορμιών που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, δοκιμάζουμε και τις δικές μας αντοχές.


Η ομάδα των Μαχητών δείχνει να είναι πολύ δυνατή, ως τώρα, στο φετινό Survivor. Οι γυναίκες της ομάδες είναι δυνατές με γυμνασμένα κορμιά, αυτή όμως που έχει ξεχωρίσει για τα καλά, είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η 25χρονη διαθέτει ίσως το πιο γυμνασμένο σώμα στο παιχνίδι επιβίωσης και σε αυτό έχει βοηθήσει η δουλειά της, καθώς είναι απόφοιτη φυσικής αγωγής στα ΤΕΦΑΑ και εργάζεται σε ως personal trainer σε γυμναστήριο. Στο παρελθόν μάλιστα, έχει υπάρξει πρωταθλήτρια στο καράτε, καταφέρνοντας μάλιστα να κατακτήσει και πανευρωπαϊκό τίτλο.

SURVIVOR-GREECE-2021_--0-0-screenshot
SURVIVOR-GREECE-2021_--0-11-screenshot
survivor-marialena

 

Ο φακός του Survivor πέφτει συχνά πάνω της και τα παρακάτω πλάνα που θα δείτε, είναι από τα πιο «καυτά» του φετινού Survivor.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου μπήκε στο Survivor, προσφέροντας ήδη ενίσχυση στους Μαχητές και… καυτά πλάνα στην παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης και προσφέρει απλόχερα οφθαλμόλουτρο στον ανδρικό πληθυσμό που παρακολουθεί.


Η Κάτια Ταρμπάνκο είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του ριάλιτι επιβίωσης. Οι εκρηκτικές της εμφανίσεις, αλλά και οι αθλητικές της επιδόσεις σχολιάζονται εντός και εκτός παιχνιδιού, ενώ τα σέξι στιγμιότυπα της διαδέχονται το ένα το άλλο.




Διάσημοι» και «Μαχητές» έχουν μπει δυναμικά στο στίβο μάχης, αναμετρούν τις αντοχές τους και δίνουν τη δική τους «μάχη» για την επιβίωση στον Άγιο Δομίνικο. Μία από τις παίκτριες των «Διασήμων» που έχει προκαλέσει επίσης το ενδιαφέρων των τηλεθεατών -και όχι άδικα- είναι η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά του Survivor.

ddsds