Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
2-themis-adamantidis
Lifestyle

«Αυτό το λίγο»: Ο Θέμης Αδαμαντίδης τραγουδάει για μια απίστευτη ιστορία αγάπης

Ο αγαπημένος ερμηνευτής κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι που συνοδεύεται με ένα εκπληκτικό βίντεο κλιπ.

Διαθέτει μία από τις πιο αγαπημένες λαϊκές φωνές και οι μπαλάντες του κάνουν τα συναισθήματα να ξεχειλίζουν και να βρίσκουν πάντοτε το στόχο τους «Στην καρδιά».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης σε κάθε καινούριο του τραγούδι καταφέρνει να υπερβεί τον ίδιο του τον εαυτό και να χαρίσει μια ακόμη ανεπανάληπτη ερμηνεία.

Ο τρυφερός λαϊκός τροβαδούρος της αγάπης πιο ανανεωμένος από ποτέ, έρχεται στο φινάλε της χρονιάς να κάνει τη διαφορά με την πιο δυνατή μπαλάντα της καριέρας του με τίτλο:

Στο νέο του τραγούδι την μουσική την υπογράφει ο Κωνσταντής που ντύνει ιδανικά με τη μελωδία τους στίχους του Χρήστου Αναστασίου. Όπως προδίδει ο τίτλος περιγράφει τον κεραυνοβόλο έρωτα.  Μιλάει για «Αυτό το λίγο» που είναι όμως υπεραρκετό για να καταλάβει κανείς ότι έχει βρει την απόλυτη αγάπη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κυκλοφόρησε πριν λίγες ήμερες. Έκανε πρεμιέρα λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, στις 30 Δεκεμβρίου 2020 και κατόρθωσε πολύ σύντομα να κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών στο Youtube. Έχει γράψει μέχρι σήμερα περισσότερες από 695.011 χιλιάδες προβολές, και πάνω από 12 χιλιάδες Like στην διάσημη πλατφόρμα.

Κυκλοφορεί από την καινούρια δισκογραφική εταιρεία FINIX records.