Με το πρώτο θέμα της επικαιρότητας και τις αποκαλύψεις από την Σοφία Μπεκατώρου, περί σεξουαλικής κακοποίησης, ασχολήθηκε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του «Καλύτερα δεν γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha. Μάλιστα, στην εκπομπή ακούστηκαν και οι νεότερες δηλώσεις που έκανε λίγο νωρίτερα η Ολυμπιονίκης στην αθλητική εκπομπή του OPEN, «Open Sports».

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Μπεκατώρου τοποθετήθηκε εκ νέου δηλώνοντας: «Απλά ήθελα να πω ότι η ομοσπονδία με τον τρόπο που απάντησε όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους δεν μίλησα. Θεωρώ απαράδεκτο ένας φορέας να απαντάει κατ’ αυτό τον τρόπο μετά από μια τόσο σοβαρή καταγγελία. Για την αγάπη του κόσμου θέλω να εκφράσω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί τα μηνύματα που λαμβάνω είναι πάρα πολύ υποστηρικτικά, πολύ ενθαρρυντικά και εύχομαι και ζητάω από όποια κοπέλα από τον χώρο μας έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο να βγει να το δηλώσει. Θα την στηρίξω με κάθε τρόπο».

Με τη σειρά της, η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να κάνει τη δική της τοποθέτηση για το συγκεκριμένο θέμα: «Εννοείται ότι είμαστε μια ψυχαγωγική εκπομπή με ενσυναίσθηση. Δηλαδή δεν ζούμε σε ένα ροζ στρουμφοχωριό στο οποίο υπάρχουν μόνο gossip. Υπάρχουν και θέματα τα οποία αγγίζουν την ψυχή μας όπως και την δική σας και σε καμία περίπτωση ποτέ δεν θα τα αγνοήσουμε».

«Βέβαια είχαμε και τα γνωστά σχόλια που συνήθως ακολουθούν τέτοιες εξομολογήσεις γυναικών. «Γιατί μίλησε τώρα;», «Τώρα το θυμήθηκε;», «Γιατί δεν μας λέει ποιος είναι;» και άλλα τέτοια πολλά τα οποία δεν θέλω καν να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω. Είναι χυδαίος ο όποιος αντίλογος» δήλωσε νωρίτερα η Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται».