Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησαν οι σκηνοθέτες και σεναριογράφοι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου.

Το μεγάλο τηλεοπτικό δίδυμο, είκοσι πέντε χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του «Δις Εξαμαρτείν» επιστρέφει στη γενέθλια γη, στο Μεγάλο Κανάλι, καθώς την άνοιξη του 2021 μπαίνουν σε γυρίσματα για την τρίτη τηλεοπτική τους κωμική σειρά και πάλι για το MEGA.

Η σειρά θα είναι οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», η οποία ήταν θεατρική παράσταση που είχαν ανεβάσει με επιτυχία για πολλά χρόνια.

Όπως αποκάλυψε ο Θανάσης Παπαθανασίου, η σειρά θα έχει περί τα 24-25 επεισόδια, ενώ ακόμα δεν έχουν διαλέξει τους πρωταγωνιστές.

«Θα το γράψουμε και θα το γυρίσουμε όλο» είπε, υπογραμμίζοντας, ότι «ήμασταν σε άλλη τηλεόραση», από την τελευταία τους φορά που δούλεψαν τηλεοπτικά.

Με τη σειρά του, ο Μιχάλης Ρέππας, δήλωσε ότι έχουν αγωνία για τη νέα σειρά τους στο MEGA.

Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε για την πορεία του με τον Θανάση Παπαθανασίου στην τηλεόραση.

«Ξεκινήσαμε στην μεγάλη φόρα της ιδιωτικής τηλεόρασης. Και η ιδιωτική τηλεόραση δημιούργησε μια γενιά ολόκληρη, και στη δημοσιογραφία και στην μυθοπλασία.

Η τηλεόραση είναι το πιο δύσκολο πράγμα και το πιο υπεύθυνο, γιατί είναι το πιο επιδραστικό που μπορεί να κάνει κάποιος.

Η τηλεόραση είναι το δύσκολο. Οι χρόνοι της σε συνθλίβουν. Επίσης, είσαι στο έλεος του οποιουδήποτε» είπε, και συνέχισε: «Λένε, οι Χάριτες οι Χάριτες, και μας ρωτάνε πότε θα ξανά κάνουμε τις Χάριτες. Όταν κάναμε όμως τις Χάριτες, μας έλεγαν ‘’δεν βαρεθήκατε τόσο καιρό;’’».

Επιπλέον, ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε.«Πέρασα τις δυσκολίες που πέρασαν όλοι οι Έλληνες στην κρίση του 2010. Με ενοχλεί η αίσθηση ορισμένων, ότι επειδή μας βλέπουν στην τηλεόραση, θεωρούν ότι είμαστε πλούσιοι».

Τέλος, δήλωσε ότι δεν κουράζεται να γράφει για το θέατρο. «Μετά το φανταρικό της τηλεόρασης το θέατρο μου φαίνεται πιο εύκολο. Είναι υπέροχο για μένα».