Μπορεί την Ελένη Βουλγαράκη να την παρακολουθούμε κάθε Σαββατοκύριακο στην παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή του OPEN, «Έλα χαμογέλα» αλλά φαίνεται πως έστω και για λίγο, βρήκε ευτυχία σε άλλη αγκαλιά.

Ο Γιώργος Λιβάνης ενώνει τις δυνάμεις του με τους απόλυτα επιτυχημένους και πολυπλατινένιους δημιουργούς Ηλία Φιλίππου και Κυριάκο Παπαδόπουλο και παρουσιάζουν το «Να Είσαι Ευτυχισμένη», που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από την Panik Platinum, μαζί με μουσικό βίντεο.



Το «Να Είσαι Ευτυχισμένη» είναι μια αισθαντική μπαλάντα, με την υπογραφή του δημιουργικού διδύμου των αμέτρητων επιτυχιών και την ερμηνεία του Γιώργου Λιβάνη.

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ έγιναν πριν από λίγες ημέρες σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό στα νότια προάστια της Αθήνας και με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας που έχουν οριστεί από την πολιτεία.

Ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, ο Γιώργος Λιβάνης μετέφερε και μέσω εικόνας όλα τα συναισθήματα του τραγουδιού.

Συμπρωταγωνίστριά του είναι η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Ελένη Βουλγαράκη.


Το «Να Είσαι Ευτυχισμένη» θα κυκλοφορήσει την προσεχή Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου και αναμένουμε να το ακούσουμε, αλλά και να δούμε οπτικοποιημένο στις οθόνες μας.