Του Τσακίρη Κωνσταντίνου

Οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό από τη πρώτη μέρα προβολής του. Η σειρά εποχής του Ant1 έχει μπει στις καρδιές των τηλεθεατών και συνεχίζει να καθηλώνει με τις συνταρακτικές εξελίξεις που διαδέχονται η μια την άλλη. Το ίδιος θα συμβεί και στα επόμενα επεισόδια, αφού μια εγκυμοσύνη, μια σύλληψη και ένα μυστικό που θα βγει στο φως θα «ταράξουν» το Διαφάνι.

Η Πηνελόπη θα μείνει έγκυος και με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, πολλοί θα αναρωτηθούν ποιανού είναι το παιδί, ενώ ο Αλέξης θα αρχίσει να υποψιάζεται πως η γυναίκα του συναντήθηκε με τον Μελέτη, όσο ήταν παντρεμένοι. Όταν η Πηνελόπη λέει πως περιμένει το πρώτο της παιδί, στην οικογένειά της, όλοι την αγκαλιάζουν με χαρά, σε αντίθεση με την Ανέτ και τον Μέλετη, οι οποίοι ναι μεν χαίρονται, αλλά από την άλλη προβληματίζονται σχετικά με το ποιος είναι ο πατέρας.
 
Με τη φυγή της Ασημίνας, το πρώτο άτομο που υποψιάζεται ο Νικηφόρος, είναι ο Μπάμπης. Τον πιάνει και του ζητάει εξηγήσεις, ενώ παράλληλα τον απειλεί πως αν δεν αποκαλύψει που είναι η γυναίκα του, θα του κάνει κακό. Ο Μπάμπης αρνείται να μιλήσει, με αποτέλεσμα να φυλακίζεται, στις Άγριες Μέλισσες. Όταν ο Μπάμπης συλλαμβάνεται από την χωροφυλακή, δέχεται έντονες πιέσεις, προκειμένου να αποκαλύψει που βρίσκεται η Ασημίνα. Ο ίδιος δεν αποκαλύπτει τίποτα. Παράλληλα, η Λενιώ μαθαίνει που είναι αδερφή της και πάει να τη συναντήσει στα κρυφά. Της ζητάει να γυρίσει πίσω, αλλά η Ασημίνα αρνείται. Αυτό που θα λυγίσει την πρωταγωνίστρια, είναι η απειλή που θα μεταφέρει ο Νικηφόρος, μέσα από τη Λενιώ.  Ο Νικηφόρος εκβιάζει πως αν δε γυρίσει πίσω η γυναίκα του, θα της πάρει ολοκληρωτικά το παιδί. Φοβισμένη η Ασημίνα επιστρέφει, αλλά η σχέση της πια με το Νικηφόρο βρίσκεται σε αδιέξοδο, με το τέλος να έρχεται πολύ κοντά.

Τέλος οι ανατροπές και εκπλήξεις συνεχίζονται και ένα νέο μυστικό που θα βγει στην επιφάνεια φέρνει για ακόμη μια φορά τα πάνα-κάτω. Σύμφωνα με το σενάριο θα επιστρέψει μέσω flashback ο πατέρας Σεβαστός (Τάσος Χαλκιάς),για να αποκαλύψει ποια είναι η πραγματική σχέση του Δούκα, με τον Μιλτιάδη και τον Βόσκαρη. Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι τώρα είναι ότι ο Βόσκαρης εργαζόταν ως επιστάτης στα χωράφια των Σεβαστών. Μόνο που ο πατέρας Σεβαστός ήθελε να τον έχει κοντά του για άλλο λόγο. Διότι είχε παράνομη σχέση με τη μητέρα του Βόσκαρη και ο αδίστακτος διοικητής του Διαφανίου είναι στην πραγματικότητα γιος του και ετεροθαλής αδελφός του Δούκα και του Μιλτιάδη.

Πηγή Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά