Στόχος πολλών αρνητικών σχολίων έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες η Χριστίνα Πολίτη. Αφορμή στάθηκαν οι καταγγελίες πολλών Ελληνίδων ηθοποιών κατά του συντρόφου της Κώστα Σπυρόπουλου.

 

Η γνωστή κοσμικογράφος, εκ τότε έχει δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια τα οποία ωστόσο δεν αφορούν μόνο την ίδια αλλά και τον ανήλικο γιο της. Ύστερα από αυτό η ίδια, θέλοντας να προστατέψει το παιδί της απέστειλε μέσω του δικηγόρου της Νίκου Αγαπηνού επιστολή σύμφωνα με την οποία δε θα δεχτεί κανένα σχόλιο προς το πρόσωπό της και του γιου της που θα σχετίζεται με την υπόθεση του Κώστα Σπυρόπουλου.

 

«Η δικηγορική μας εταιρία έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της κυρίας Χριστίνας Πολίτη, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων που σχετίζονται με τις καταγγελίες σε βάρος του κυρίου Σπυρόπουλου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η «Ν. Αγαπηνός και Συνεργάτες».

 

«Εφιστούμε την προσοχή για λογαριασμό της εντολέως μας ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε και απαγορεύουμε οιοδήποτε σχόλιο σε σχέση με τα ανωτέρω θέματα στο πρόσωπο της κ. Χριστίνας Πολίτη και ακόμη περισσότερο σε σχέση με το ανήλικο παιδί της. Σας καθιστούμε σαφές σε περίπτωση επανάληψης οιουδήποτε σχολίου στο πρόσωπο της κ. Χριστίνας Πολίτη και του ανήλικου παιδιού της, ότι θα υπάρξει άμεσα προσφυγή στα αστικά και ποινικά Δικαστήρια», καταλήγει η ανακοίνωση.