Σάλος έγινε στα social media μετά τις δηλώσεις της Χρυσούλας διαβάτη η οποία σε ερώηση για τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα απαντησε πως δεν ην γνωρίζει! Η μεγάλη κυρία του θεάτρου απαντά για πρώτη φορά μιλώντας στο parapolitika.gr και τη Σάσα Σταμάτη για όσα δήλωσε " μη με ρωτάτε εμένα εγώ είμαι ασχετη. Δεν ανήκω ούτε στο σωματειο ελλήνων ηθοποιών. Πάρτε τους ηθοποιούς να μάθετε που ήταν την ώρα εκείνη να δείτε τι γίνεται"



-Ναι αλλά έγινε χαμός στα social με την δήλωσή σας ότι δεν ξέρετε ποια είναι η Ζέτα Δούκα...
Δεν με ενδιαφέρουν τα σόσιαλ αγάπη μου. Εγώ δεν τα ξέρω αυτά. Ούτε το τηλέφωνό μου δεν ξέρω. Δεν ασχολούμαι με αυτά έχω άλλα σοβαρότερα πράγματα.


-Εσείς έχετε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση;
Είσαι αστεία αγάπη μου (γέλια) . Έχω γελάσει αρκετά αλλά από εκεί και πέρα γίνεται θλιβερό. Εδώ κινδυνεύουμε να πεθάνουμε , οι τούρκοι θα μας πολεμήσουν σε λίγο η ελλάδα χάνεται και εσεις... Δεν ήμουνα εκεί δεν ξέρω τους ανθρώπους. Εμένα δεν μπορεί να μου συμβεί γιατί ο καθένας αντιμετωπίζει τις καταστάσεις . Εγώ ήξερα μια χαρά να τις αντιμετωπίζω και από μικρή που ήμουν για αυτό και με σέβονται όλοι. Για αυτό έφτασα και εδώ που έφτασα"