avatar

Τα ωραία του Ανδρέα
Ανδρέας Μαζαράκης

«House of fame»: Έρχεται στον ΣΚΑΙ με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα (βίντεο)

Οι κριτές και η παρουσιάστρια του μουσικού ριάλιτι

5d3dc05ac20ad

Πρεμιέρα στις 15 Φεβρουαρίου θα κάνει το νέο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Το επίσημο trailer του House of Fame κυκλοφόρησε με τους κριτές να παίρνουν θέση για το νέο ριάλιτι τραγουδιού στον σταθμό.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Αρσενάκος, η Καίτη Γαρμπή και ο Φοίβος έρχονται να καθοδηγήσουν τα παιδιά της ακαδημίας και να τα οδηγήσουν σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια.

Πρόκειται για ένα φορμάτ στα πρότυπα του Fame Story θα πάρει τη θέση του Big Brother, με το σπίτι στο οποίο θα φιλοξενηθούν οι παίκτες να είναι το ίδιο, με τις απαραίτητες φυσικά αλλαγές. Σύμφωνα με το «Πάμε Δανάη» ο χώρος θα ανακαινιστεί και θα διαμορφωθούν νέα δωμάτια, όπως αίθουσα φωνητικής, χορού κ.ά.

Το reality θα προβάλλεται απογεύματα και συγκεκριμένα στις 18.00-20.00, γεγονός που σημαίνει ότι θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ενώ τα live θα μεταδίδονται κάθε Παρασκευή βράδυ.

Τα live του House of Fame θα παρουσιάζει η ανατρεπτική Ελένη Φουρέιρα.

Καθηγητές της ακαδημίας θα είναι ο Πάνος Μεταξόπουλος (διευθυντής), ο οποίος επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά από πολύ καιρό, η Πέννυ Μπαλτατζή (καθηγήτρια φωνητικής), η Τσάλι Τζένινγκς (υπεύθυνη για τις χορογραφίες) και ο Απόστολος Μητρόπουλος (υπεύθυνος για το styling των διαγωνιζόμενων).

Δείτε το trailer του House of Fame που δημοσιεύθηκε στο Instagram του Mr Panik Γιώργου Αρσενάκου.