Η Σοφία Δανέζη βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show», όπου μίλησε για την εμπειρία της στο «Big Brother» αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έλαβε στο Instagram.

«Δεν δέχτηκα πολλά άσχημα αλλά σίγουρα ένα 10%. Κρατώ την ουσία από όλα αυτά. Το μοναδικό πράγμα που με πλήγωσε είναι ότι αναφέρονταν συνέχεια στην οικογένειά μου.

Αυτό με πείραξε τίποτα άλλο. Στενοχωρήθηκα για την μητέρα μου, την οικογένειά μου.

Ότι βγήκα μπροστά κι ο κόσμος με γνώρισε και να ακούσω κι έναν λόγο παραπάνω δεν με ενοχλεί αλλά όχι να ασχοληθούν με την οικογένειά μου, ως εκεί και τίποτα άλλο. Δεν με αγγίζει.»

Ο Γρήγορης Αρναούτογλου δεν είχε παρά να συμφωνήσει με την Σοφία Δανέζη και να αναφέρει σε υψηλούς τόνους ότι κάπως πρέπει να εξαλειφθούν τέτοια ανεξέλεγκτα σχόλια.



Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Big Brother, Σοφία Δανέζη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show», και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι αλλά και για τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Χαρακτηριστικά, η Δανέζη ανέφερε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «Big Brother», το εξής:

«Δέχθηκα πολύ λίγα άσχημα μηνύματα στο Instagram. Aυτό που με πλήγωσε πάρα πολύ, ήταν οι αναφορές στην οικογένειά μου. Στενοχωρήθηκα για τη μητέρα μου. Δεν έχω βάλει μέσον για να μπω στο "Big Brother". Ήταν το όνειρό μου να με γνωρίσει ο κόσμος. Δουλεύω 16 χρόνια γι' αυτό και μπήκα στο ριάλιτι. Η διαίσθησή μου έλεγε ότι θα κερδίσει η Άννα-Μαρία, το περίμενα».

Η ίδια, στη συνέχεια, χαρακτήρισε ως «πολύ καλό φίλο» της και μόνο τον Δημήτρη Κεχαγιά και αποκάλυψε πώς συμπεριφέρεται σε μια σχέση.

Συγκεκριμένα, η Δανέζη τόνισε:

«Ως γυναίκα έχω μάθει να έχω τον χώρο μου και τον χρειάζομαι, αλλά ως γυναίκα και πιστή είμαι και μαγειρεύω και καθαρίζω. Η δουλειά μου με κάνει δυναμική και παράλληλα ευαίσθητη».

Ακόμα, είπε πως ήρθε στην Ελλάδα το 2005 και εξέφρασε την αμέριστη αγάπη της για την οικογένειά της και ιδίως για την αδελφή της.