Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα μεταξύ της παίκτριας του Survivor, Σοφίας Μαργαρίτη, με τον πρώην σύζυγό της Βασίλη Βουτσελά.

Η κα Σταυρούλα Μαργαρίτη, μητέρα της Σοφίας, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε πως η κόρη της μπήκε στο Survivor όχι για προσωπική προβολή, αλλά για να μαζέψει χρήματα για τις κόρες της και ξεκαθάρισε πως ο πατέρας των παιδιών της είχε ενημερωθεί από νωρίς για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Παρουσιάστηκε και το εξώδικο που έστειλε η Σοφία Μαργαρίτη στον πρώην σύζυγό της στις 21 Δεκεμβρίου που αναφέρει τα εξής:

«Σας γνωρίζω ότι από τον μήνα Σεπτέμβριο του 2020 βρίσκομαι χωρίς εργασία, καθώς απολύθηκα από τη μέχρι πρότινος εργασία μου. Τούτο συνετέλεσε στο να διογκωθούν τα ήδη υφιστάμενα οικονομικά μου προβλήματα και να μην μπορώ να βγάλω τα προς το ζην και να προσφέρω το ελάχιστο στα ανήλικα τέκνα μου.

Στο πλαίσιο αυτής της δυσμενούς εξελίξεως αναζήτησα για την επιβίωσή μου αμειβόμενη απασχόληση στο εξωτερικό, που θα προβάλλεται τηλεοπτικά, καθώς έχει άμεση συνάρτηση με τηλεοπτικό προϊόν που θα προβάλλεται σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας.

Αποφάσισα να δεχτώ την απασχόληση αυτή για να ανακάμψω οικονομικά και θα μπορώ στο μέλλον να ζω αξιοπρεπώς εγώ και τα ανήλικα τέκνα μου».

Στο εξώδικο, μάλιστα η Σοφία Μαργαρίτη ενημερώνει τον πρώην σύζυγό της πως λόγω της φύσης της συγκεκριμένης αμειβόμενης εργασίας που βρήκε δεν θα μπορεί για λίγους μήνες να έχει επικοινωνία με τα παιδιά και πως αυτό δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι παραιτείται από το δικαίωμά της επικοινωνίας με τα ανήλικα τέκνα της

«Να μην διασπείρετε ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις σχετικά με τους λόγους της απουσίας μου και να μην με κατηγορείτε στα ανήλικα τέκνα μου», αναφέρει.