Το όνομά της συνάδει με τον χαρακτήρα της καθώς πρόκειται για ένα πολύ ευγενικό πλάσμα!  Όμορφη, ταλαντούχα χωρίς να έχει στο ενεργητικό της σκάνδαλα, η Ευγενία Δημητρόπουλου απασχολεί τα media  μόνο με την καριέρα της και νιώθει περήφανη γι αυτό. Φέτος  πρωταγωνιστεί στον «Ήλιο» που προβάλλεται καθημερινά στις 20:00 στον ΑΝΤ1 και έχει αγαπηθεί από το κοινό που χαρίζει στη σειρά υψηλή τηλεθέαση

της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΕΝΘΕΤΟ SECRET

Περιμένατε την επιτυχία της σειράς «Ήλιος;»

 

Πιστεύω πως ο « Ήλιος» μας είχε από την αρχή πολύ ωραία στοιχεία. Έχει ένα πολύ δυνατό και γρήγορο σενάριο με πλοκή, ολοκληρωμένους χαρακτήρες και ωραίους συντελεστές. Δουλεύουμε καθημερινά πάρα πολλές ώρες γι’ αυτό, πολλές φορές σε δύσκολες συνθήκες και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει.

 

Ποια τα κοινά σας με τη Λήδα;

 

Έχω αρκετές διαφορές με τη Λήδα, την ηρωίδα μου, όμως θεωρώ πως η αγάπη για τους άλλους και η αίσθηση δικαιοσύνης είναι δύο κοινά μας στοιχεία.

 

 

 

Είστε νέα, ωστόσο υποδύεστε τη μητέρα ενός έφηβου.  Η μητρότητα είναι κάτι που θέλετε άμεσα;

 

 Η μητρότητα είναι κάτι που θαυμάζω πολύ! Είναι ένας ρόλος που μου προκαλεί δέος! Θα ήθελα να ζήσω τη μητρότητα και εύχομαι να τα καταφέρω.

 

 

 

Η Λήδα  είναι μια γυναίκα που μεγαλώνει το παιδί της μόνη. Σας πέρασε πότε από το μυαλό αυτό στο παρελθόν; 

 

Ξέρω πολλές γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους και για μένα είναι ηρωίδες. Εγώ πάντα ένιωθα πως θα ήθελα να μοιραστώ αυτό το ταξίδι με έναν κατάλληλο σύντροφο. Ίσως δεν είχα τη δύναμη αυτών των γυναικών

 

 

Μάθαμε πως σας έγινε πρόταση γάμου. Θα αλλάξει η ζωή σας ως παντρεμένη;

 

Μου προκαλεί αμηχανία να μιλάω γι’ αυτό. Μέχρι στιγμής έχω μάθει πως η ζωή μας εκπλήσσει διαρκώς και απροειδοποίητα οπότε περιμένω όποια εξέλιξη με χαρά και περιέργεια.

 

 

Η κατάσταση με το covid-19 δυστυχώς ξεφεύγει πάλι. Πόσο  σας έχει επηρεάσει σε προσωπικό επίπεδο;

 

 Νομίζω πως δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει επηρεαστεί από τον covid 19. Έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Κυκλοφορούμε παντού με μάσκες δεν μπορούμε να αγκαλιαστούμε. Εύχομαι όλο αυτό να τελειώσει σύντομα και να μπορέσουμε να γυρίσουμε σε μία κανονικότητα, γιατί συμπληρώνουμε σχεδόν ένα χρόνο και νομίζω πως όλοι έχουμε κουραστεί.

 

 

 

 

Σεξουαλικη παρνόχληση το θέμα των ημερών.  Δεχτήκατε ποτέ λεκτική ή σωματική βία και αν ναι πώς το αντιμετωπίσατε;

 

Θεωρώ σπουδαίο αυτό που γίνεται και πιστεύω πως οφείλουμε όλοι αμέριστη συμπαράσταση στα θύματα. Πρέπει να εμφυσήσουμε σε όλους αγόρια, κορίτσια, άνδρες και γυναίκες τη δύναμη να μιλούν και να αντιδρούν. Ναι, έχω αντιμετωπίσει περιστατικά λεκτικής βίας και πολλές φορές τα έβαζα με τον εαυτό μου που δεν είχα τη δύναμη, τα  αντανακλαστικά και το θάρρος να αντισταθώ να απαντήσω και να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

 

 

Αρκετοί συνάδερφοί σας μίλησαν ανοιχτά και με ονόματα. Πιστεύετε πως θα υπάρχει αποτέλεσμα ή είναι μια φούσκα που θα ξεφουσκώσει;

Θέλω να πιστεύω πως φυσικά θα υπάρχει αποτέλεσμα. Οι θύτες θα τιμωρηθούν, τα θύματα θέλω να δικαιωθούν και φυσικά όλο αυτό να εμποδίσει άλλους ανθρώπους από το να κάνουν κάτι αντίστοιχο.

 

Θα λέγατε ναι σε μια δελεαστική πρόταση που θα αφορούσε παιχνίδι επιβίωσης ή κριτική επιτροπή σε talent show;

 Εξετάζω κάθε πρόταση τη στιγμή μου γίνεται. Πάντως αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν θα μπορούσα να με σκεφτώ σε κάποιο παιχνίδι επιβίωσης.

 

 

 

 

Πώς είναι η Ευγενία  ως κορίτσι; Είναι τόσο ήρεμη όσο φαίνεται ή έχει και εκρήξεις;

 

Έχω εκρήξεις! Και είναι και έντονες! Απλώς δεν είναι πολύ συχνές. Όμως όταν εκραγώ, μπορώ να γυρίσω τον κόσμο ανάποδα και με επιχειρήματα.