Η Μαρία Ηλιάκη ζει την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής της, καθώς είναι για πρώτη φορά έγκυος. Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανακοίνωσε την περασμένη Κυριακή το χαρμόσυνο γεγονός, ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλίτσα και δημοσιεύοντας τη φωτογραφία στα social media.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται έδω και αρκετό καιρό στην Ελβετία, στο πλευρό του συντρόφου της Στέλιου Μανουσάκη και οι δυο τους ανυπομονούν να έρθει η μέρα που θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η Μαρία Ηλιάκη εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και σήμερα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις βόλτες της στο Χόργκεν, όπου μένει με τον αγαπημένο της.

Στη συνέχεια, επέστρεψε στο σπίτι της όπου αποφάσισε να κάνει beaute και μάσκες ομορφιάς. Μάλιστα, η εγκυμονούσα θέλησε να δοκιμάσει κάτι ενυδατικές μάσκες για τα χέρια της, ωστόσο το… δακτυλίδι που φορούσε, την ενοχλούσε. Τότε δεν δίστασε να πει με νόημα στην κάμερα… «Περιμένετε να βγάλω το μονόπετρο!».

Μπορεί η ίδια να μην έχει επιβεβαιώσει τις φήμες περί πρότασης γάμου, ωστόσο και με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού προ των πυλών, όλα δείχνουν πως η Μαρία και ο Στέλιος ίσως να έχουν αρραβωνιαστεί κρυφά!

φδφδφδφδσ