Ανάμεσα στους χιλιάδες πολίτες που έμειναν χωρίς ρεύμα, λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα, ήταν και κάποιοι σελέμπριτι.
Ο Άκης Πετρετζίκης μέσα από InstaStories ενημέρωσε τους ακολούθους του ότι βρίσκεται στο σκοτάδι. «Ακόμα μία μέρα χωρίς ρεύμα. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι από εδώ και πέρα ξέρουμε τι περνάνε οι άνθρωποι όταν τους κόβουν το ρεύμα μέσα στο χειμώνα. Κουράγιο στα συνεργεία που παλεύουν όλο το βράδυ για εμάς», έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης στην ανάρτησή του.

Τις στιγμές που περνά χωρίς ρεύμα μαζί με την οικογένειά του μοιράστηκε ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο τραγουδιστής, όπως έγραψε, προσπάθησε να το χαρεί με τη σύζυγό του, Αντελίνα, και τις δύο κόρες τους. «Όταν η ζωή δίνει λεμονιά, φτιάξε λεμονάδα. Μπορεί να ταλαιπωρούμαστε χωρίς ρεύμα, τηλέφωνο, Ιντερνέτ, οδική πρόσβαση κτλ κτλ, τουλάχιστον προσπαθήσαμε να το χαρούμε. Ειδικά οι κόρες μας ξετρελάθηκαν με το χιόνι!! Κι όσο ήμασταν χωρίς ρεύμα, μαγειρέψαμε στο γκάζι, ανάψαμε κεράκια για να βλέπουμε, χρησιμοποιήσαμε τα χιόνια για ψυγείο και το τζάκι για να ζεσταθούμε και κοιμηθήκαμε και οι τέσσερις μαζί, αγκαλίτσα, εκεί, στο σαλόνι, παρέα με το τζάκι

Εν τω μεταξύ, μια μέρα πριν, ξεκινήσαμε δίαιτα. Το τι πατατάκι, δρακουλίνι, πασατέμπο (άντε και φρούτα) φάγαμε, δεν λέγεται!! Και να θέλεις ν’ αγιάσεις, δεν μπορείς!! Εξακολουθούμε να είμαστε χωρίς!! Ήρθαμε για λίγο στα πεθερικά μου και βρήκα Ίντερνετ», ανέφερε.

Δύο ημέρες χωρίς ρεύμα έμεινε η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία αποκάλυψε και το ατύχημα με το χέρι της. «Και αφού παίξαμε… γελάσαμε… φτιάξαμε τον υπέροχο χιονάνθρωπό μας… μας κόπηκε το ρεύμα… μας κόπηκε το νερό… έσπασα και το χέρι μου, για να μην ξεχάσουμε ποτέ αυτό το υπέροχο διήμερο», έγραψε στη λεζάντα φωτογραφίας που ανήρτησε στο Instagram.

Η Αννίτα Πάνια μετά από τρεις μέρες χωρίς ρεύμα και νερό εξέφρασε τον εκνευρισμό της με μια ανάρτησή της στο Instagram: «Τρίτη νύχτα χωρίς θέρμανση, ρεύμα, νερό και τηλέφωνο για χιλιάδες σπίτια και νοικοκυριά λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης επειδή χιόνισε δυο μέρες! Δημαρχαίοι, δεδδηαίοι και λοιποί νταραβεριτζήδες μπράβο! Κάνατε τους πολίτες χιονοπρόσφυγες και πετάτε το μπαλάκι ο ένας στον άλλο. Καμία σαφής απάντηση, καμία σαφής πληροφορία. Αλήθεια, τι θα μας συνέβαινε αν χιόνιζε τρεις ή τέσσερις ημέρες άραγε; Πόσο χαβαλές αυτή η χώρα;».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time