Συγκινημένος δήλωσε για άλλη μια φορά ο Σπύρος Μπιμπίλας απέναντι στο τεράστιο κύμα στήριξης προς το πρόσωπό του μετά τις απαξιωτικές δηλώσεις του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Μου έχουν κάνει πολύ ωραία πράγματα. Αφού μιλάει ο κόσμος, τι να πω εγώ; Και από κόσμο που δεν το περιμέναμε βλέπω αναρτήσεις, τι οποίες και αναδημοσιεύω. Νιώθω βαθιά ικανοποίηση και βλέπω πως οι αναρτήσεις γίνονται και από κόσμο εκτός χώρου, που δεν γνωρίζω. Εγώ τι να απαντήσω λοιπόν; Απαντούν εκείνοι για μένα και τους ευχαριστώ από καρδιάς», αναφέρει ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

Αποκαλύπτει μάλιστα πως αρκετά βράδια έκλαιγε.

«Μια βαθιά συγκίνηση ένιωσα την πρώτη βραδιά, όταν όλοι στάθηκαν στο πλευρό μου. Νιώθω πως έχω την αγκαλιά όλης της Ελλάδας και έκλαιγα από συγκίνηση στο κρεβάτι μου. Άνθρωπος δεν είμαι κι εγώ; Με κοροϊδεύανε και τώρα μου λένε χίλια συγγνώμη», λέει στα «Παραπολιτικά»  και τη Σπυριδούλα Τριάντου ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός αναφέρει πως σημασία έχει να διορθωθεί η κοινωνία, γιατί εμεί δίνουμε μήνυμα στην κοινωνία. Το έδωσε πρώτα ο αθλητισμός. Τώρα το θέατρο. Αυτό που θέλουμε και γι’αυτό προσπαθούμε είναι να διώξουμε τον φόβο από τους συναδέλφους μας».

Για τις νέες καταγγελίες, υπογράμμισε πως «το σωματείο μας είναι ανοιχτό να δεχθεί τον οποιονδήποτε. Μπορεί να μην είναι αξιόποινες πράξεις, αλλά ακόμα υπάρχει ο φόβος πως αν κάποιος πει κάτι, μπορεί να χάσει τη δουλειά του».