Ημέρα μεταμορφώσεων ήταν η σημερινή στο House of Fame, με τέσσερις από τους σπουδαστές να παίρνουν σειρά για τις αλλαγές στα μαλλιά και το μακιγιάζ τους.

Ο Παντελής Τουτουντζής μπήκε στην ακαδημία, μαζί με τον Χρήστο Μπαϊραμπά, ο οποίος εργάζεται για τη βρετανική Vogue και συνεργάζεται με την Ελένη Φουρέιρα και τη Βίκυ Καγιά και πήρε στην αίθουσα τη Χρύσα, τον Άρη, τη Μαριάννα και τον Σπετσιώτη. Πρώτα στη σειρά για κούρεμα μπήκαν τα κορίτσια, με τον κ. Μπαϊραμπά να κόβει αρκετό μαλλί, προκαλώντας πανικό και κλάματα. Επόμενος ήταν ο Άρης και ο Γιώργος Σπετσιώτης.

Ο Παντελής πήρε τις κομμένες κοτσίδες σαν έπαθλα και τις παρουσίασε τους υπόλοιπους σπουδαστές, ζητώντας να ακούσει τις απόψεις τους. Στη συνέχεια, εξήγησε τι πρόκειται να συμβεί στην πορεία του παιχνιδιού. Εκεί δημιουργήθηκε μια μικροένταση ανάμεσα στον makeup artist και τον Γιώργο Ντίνο, η οποία ωστόσο ξεπεράστηκε.

Η ώρα της… αποκάλυψης έφτασε, με τον Γιώργο να εμφανίζεται πρώτος μπροστά στους συμπαίκτες του. Με κοντό και ξανθό μαλλί, άφησε άπαντες με ανοιχτό το στόμα.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε η Χρύσα με εμφανές κοντότερο μαλλί και άλλο χρώμα, κερδίζοντας το χειροκρότημα των σπουδαστών.

Ο Άρης έχασε το κοτσάκι του και το νέο του look ήταν ό,τι χρειαζόταν για να προχωρήσει και στο modeling.

Το πιο εντυπωσιακό make over ήταν σίγουρα αυτό της Μαριάννας, η οποία από μακρύ κατάμαυρο μαλλί, εμφανίστηκε με κοντό καρέ και πορτοκαλί μαλλιά.