Στα γυρίσματα του «Σπίτι με το MEGA» συνάντησε την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά η κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου».

Το αγαπημένο μουσικό ζευγάρι μίλησε τόσο για το κοινό πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό το προσεχές Σάββατο όσο και για το αφιέρωμα που συζητείται έντονα να πραγματοποιηθεί για τον Φοίβο.

«Πάντα το MEGA θα μας θυμίζει αυτή την καταπληκτική στιγμή, την ιστορική στιγμή που ο Διονύσης μου έκανε την πρόταση γάμου.

Μια στιγμή που την βλέπουμε συχνά πυκνά στο Youtube, την βλέπει και ο γιος μας. Είναι ωραίο. Πολύ συγκινητικό» εξομολογήθηκε, μέσα σε όλα, η Καίτη Γαρμπή.

«Ένα από τα δυνατότερα στοιχεία της σχέσης μου με τον Διονύση είναι ότι είμαστε δυο άνθρωποι που έχουμε πάρα πολύ χιούμορ και ευτυχώς έχει και το παιδί μας.

Είμαστε μια οικογένεια που γελάμε πολύ και αυτό μας κρατάει ζωντανούς».

Όσον αφορά στο αφιέρωμα που πρόκειται να γίνει για τον Φοίβο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, ο Διονύσης Σχοινάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο να γίνει το αφιέρωμα στον Φοίβο.

Είναι πάρα πολλά τα ονόματα και πολύ μεγάλα τα ονόματα που έχουν τραγουδήσει τον Φοίβο που σας υπογράφω ότι δεν πρόκειται ποτέ να βρεθούν όλοι αυτοί μαζί».

«Μακάρι να μπορούσε να γίνει αλλά δεν θα γίνει».