Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο ενώ ο επιχειρηματίας έχει ακόμα δύο αγόρια από τον προηγούμενο γάμο του. Η γνωστή ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία και στα τρία παιδιά και απολαμβάνει να περνάει χρόνο μαζί τους.

Με αφορμή μια τρυφερή στιγμή του πατέρα μαζί με τους τρεις γιους του, η Ευδοκία Ρουμελιώτη τους έβγαλε μια φωτογραφία και τη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Την εν λόγω ανάρτηση συνόδευσε με ένα κείμενο στο οποίο μιλά για τις μικρές αλλά πολύτιμες στιγμές που ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας.

«Ένας ευτυχισμένος πατέρας! Και βλέπεις αυτό και λες η ζωή είναι στιγμές… Και κρατιόμαστε από αυτές τις ευχάριστες τις πανέμορφες στιγμές μας!!! Και τις κρατάμε καλά μέσα στην καρδιά μας για να μας φωτίζουν και να περνούμε δύναμη για να καταφέρνουμε να αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα μας… Αυτή τη φοβερή καθημερινότητα που κανένας μας δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί…», έγραψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.