Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο και μέσα από τη μουσική της, η Άννα Βίσση έστειλε το μήνυμά της για την καραντίνα.

Αφορμή στάθηκε το music video για το νέο της τραγούδι «Λουλακί», σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, που γράφτηκε μέσα στην ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε κι αποτελεί μια ξεχωριστή μίξη ήχων που συνδυάζεται με τη δυναμική ερμηνεία της.

«Χαίρομαι πολύ για τα σχόλια που διαβάζω από το πρωί που ανέβηκε το βίντεο. Από τότε που μου το έπαιξε ο Νίκος στην κιθάρα, μετά όταν γραφόταν στο στούντιο με τους φίλους μουσικούς, τραγουδιστές, άλλους συνεργάτες και τον αγαπημένο μου Μπάμπη Στόκα, μέχρι και σήμερα που ολοκληρώθηκε και έγινε εικόνα, μου προκαλεί ακριβώς το ίδιο συναίσθημα που προκαλεί στους περισσότερους από εσάς!

Και είναι πολύ απλά χαρά, που λείπει εδώ και καιρό από την καθημερινότητά μας και μια ειρωνικά “διασκεδαστική” ματιά στην καραντίνα, τις μάσκες, την εξάρτηση από τα κινητά και την νταουνίλα που μας χρωματίζει ένα χρόνο τώρα!», έγραψε στα social media η καταξιωμένη τραγουδίστρια και, ευχαριστώντας τον κόσμο που αγάπησε και αυτό το τραγούδι της.

«Εύχομαι το καλοκαίρι να έρθει σύντομα και να ‘ναι για όλους μας πιο “ελεύθερο”! Και να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε το Λουλακί παρέα “ξορκίζοντας” τον χρόνο που πέρασε… έστω και με μάσκες για λίγο ακόμα».

Το «Λουλακί», που κυκλοφορεί από την Panik Gold, ξεχώρισε αμέσως. Σε λιγότερο από μια ώρα από την κυκλοφορία που έγινε Νo1 στο iTunes Ελλάδας και Κύπρου και μπήκε στο New Music Friday τη λίστα με τις σημαντικότερες κυκλοφορίες του Spotify, ενώ το music video που «ανέβηκε» το Σάββατο στο YouTube έχει γίνει θέμα συζήτησης και viral.