Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, που υποδύεται την Γαλλίδα Ζορζέτ στις «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο «The 2Night Show» και έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, στον Γρηγόρη Αρναούτολου.

«Έχω βαπτιστεί Χρύσα, Μάρθα, Ελένη, γιατί ο παπάς είχε όρεξη εκείνη τη μέρα. Είχα παίξει στις "Μάγισσες της Σμύρνης" όταν ήμουν έξι χρονών. Στα 12 έπαιξα στο μιούζικαλ “Beauty and the Beast”.

Μας είχαν πει τότε να μην κοιτάξουμε ποτέ το κοινό. Εγώ το έκανα και έχασα τα λόγια μου. Ήταν σοκαριστικό. Είμαστε 4 αδέλφια και μοιάζουμε όλοι πολύ μεταξύ μας. Με την αδελφή μου που σπουδάζει ηθοποιός, είμαστε ίδιες.

Είναι φανταστικό αυτό το πράγμα με τις "Άγριες Μέλισσες". Δεν μιλάω καθόλου Γαλλικά κι ας έπαιξα τη "Ζορζέτ". Και η Κάτια Δανδουλάκη και ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι δουλεμένοι πάνω στο εμείς και όχι στο εγώ.

Όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου που βλέπεις ότι σε εμπιστεύονται, θέλεις να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Η Χρύσα έχει μιλήσει για τη σχέση της με τον «ΜasterChef» Λεωνίδα Κουτσόπουλο αλλά ο Γρηγόρης θέλησε να είναι καλός όπως είπε και τοποθετήθηκε στο θέμα εμμέσως, ρωτώντας την αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι.

Η Χρύσα απάντησε ότι «Περνάει από το στομάχι. Μαγειρεύω φανταστικά, και τρώω πάρα πολύ. Παλιά ήμουν πιο αδύνατη».

Μετά μίλησε για την συνεργασία της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Είμαι στο "Samano Radio", και κάνω εκπομπή. Εκεί κάνει εκπομπή και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Για αυτό μπήκα και εγώ» είπε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Πριν λίγο καιρός πάντως σε συνέντευξη της στο «ΟΚ!» η Χρύσα είχε πει για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Άρα δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που σας θέλουν χωρισμένους με τον σύντροφό σου Λεωνίδα Κουτσόπουλο; Όχι, δεν ισχύουν. Δεν χρειάζεται να πιστεύουμε ό,τι διαβάζουμε».

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζεις σε εκείνον; «Γενικότερα, όταν είσαι σε σχέση, θέλεις να θαυμάζεις τον άνθρωπο που είσαι μαζί του, να νιώθεις την παρουσία του και πως μπορείς να αποφορτίζεσαι δίπλα του. Στη δική μου περίπτωση, ισχύουν όλα αυτά και παραπάνω».