Στο πλατό της εκπομπής «φλΕΡΤ» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Ιωαννίδου η οποία είχε πολλά να πει. Η ηθοποιός και χορεύτρια, αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στο χώρο του θεάτρου και την πρόθεση της Έλλης Λαμπέτη να την υιοθετήσει.

«Δεν είναι μαγικό να σου διαβάζει παραμύθια και να σου τραγουδάει η Έλλη Λαμπέτη;» ανέφερε η Μαρία Ιωαννίδου και πρόσθεσε: «Έχω μια νοσηρή αγάπη για το θέατρο».

Θυμούμενη τον Βαγγέλη Σειληνό, η Μαρία Ιωαννίδου εξιστόρησε τα λόγια που είπε όταν την συνάντησε τα οποία ήταν: «Αυτό το μικρό θα το αφήσω να μεγαλώσει λιγάκι και θα το παντρευτώ και θα το κάνω παρτενέρ μου».

Για το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής της, τον Φρέντυ Γερμανό, τόνισε πως; «Ήταν η ζωή μου όλη. Ήταν τα πάντα ο Γερμανός. Είχε επίπεδο, ήταν θεός για μένα. Με πίστευε».

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε και για τα σχόλια που προκάλεσε το γεγονός ότι αποκάλυψε πως σε διάλειμμα που έκανε στη σχέση της με τον Φρέντυ Γερμανό έκανε μια σύντομη σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Κάποιοι πρέπει να το σέβονται. Γίνονται όλες αυτές οι καταγγελίες που το θεωρώ αποκαθήλωση του θεάτρου. Δεν έπρεπε να γίνει τηλεοπτικό δρώμενο.

Εγώ θέλησα να υποστηρίξω κάποιους ανθρώπους όπως ο Γιώργος Κιμούλης. Υπάρχει η Ευελπίδων, μην ματώνουμε το θέατρο έτσι. Το κάνουμε κίτρινο.

Βγαίνω να υποστηρίξω γιατί τον γνώρισα και έτυχε να κάνω ένα διάλειμμα με τον Φρέντυ και ξαφνικά βγήκαν άνθρωποι κοντινοί μου και χυδαία με κατηγόρησαν. Σεβασμός στον νεκρό τουλάχιστον» είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

Δείτε ακόμη: Ναταλία Γερμανού για τη σχέση Ιωαννίδου – Κιμούλη: Παντρεμένη ήταν τότε με τον πατέρα μου