Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που ήθελαν την σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik να περνά κρίση με κάποιους μάλιστα να κάνουν λόγο και για χωρισμό του ζευγαριού με τους δυο τους ωστόσο να διαψεύδουν αυτό το σενάριο. Από τη μια η Ηλιάνα μέσα από την εκπομπή της ανέφερε πως όλα είναι καλά ενώ και ο Snik μετά από αρκετά μηνύματα που δέχτηκε από θαυμάστριες ξεκαθάρισε στο instagram του ότι έχει σχέση και δεν έχει χωρίσει. 

Xθες ωστόσο, σε ένα νέο instagram Live που έκανε ο Snik στο οποίο έβαλε και μια θαυμάστριά του προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις της αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.«Η Ηλιάνα είναι καλά, κοιμάται. Τα έχουμε ναι. Θα έπρεπε να βλέπεις την εκπομπή από το κορίτσι μου. Τα έχουμε και είμαστε μια χαρά» απάντησε ο Snik στη νεαρή κοπέλα που τον ρώτησε για τον φημολογούμενο χωρισμό τους ενώ στη συνέχεια θέλησε να μάθει αν ο γνωστός ράπερ θέλει να γίνει σύντομα μπαμπάς.

«Σύντομα δεν ξέρω. Θα έκανα παιδί γενικά. Θέλω έναν μικρό Snik και η Ηλιάνα είναι κατάλληλη μαμά. Οπότε ναι θα έκανα παιδί μαζί της» απάντησε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πως ενώ δείχνουν τόσο διαφορετικοί καταφέρνουν να είναι μαζί.