Δύσκολες ώρες για τον γνωστό χορογράφο Κωνσταντίνο Μενούνο. Ο εξάδελφος της Μαρίας Μενούνος ένιωθε αδυναμία  άρχισε να νιώθει χειρότερα στην υγεία του με αποτέλεσμα να κάνει εισαγωγή στο Τζάνειο και συγκεκριμένα, στην πτέρυγα covid. Λίγες μέρες πριν, ο Κωνσταντίνος Μενούνος είχε ζητήσει από τους φίλους του να προσευχηθούν για την μητέρα και τον πατέρα του που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο με κορονοϊό 




«Είμαι 14 ημέρες με κορονοιο. Μπήκα το περασμένο Σάββατο στο νοσοκομείο, δεν άντεχα στο σπίτι απλά έπρεπε να προσέχω τη γιαγιά μου που είναι 103 και έκανα υπομονή. Ευτυχώς ήμουν πολύ προσεκτικός   και μέχρι τώρα η γιαγιά μου είναι καλά»
εξηγεί στην ΟΝ time  ο γνωστός χορογράφος. Αυτές οι μέρες είναι πολύ δύσκολες  για τον ίδιο αφού και οι δυο γονείς  νόσησαν «η μητέρα μου και ο πατέρας μου  νοσηλευτήκαν και δεν μπορούσε να την αναλάβει κανείς την γιαγιά.



Φοβήθηκα πολύ και για εκείνους. Μας χτύπησε οικογενειακώς ο ιός. Όταν βγήκε η μητέρα μου έκανα εισαγωγή εγώ». Ο Κωνσταντίνος Μενούνος  αισθανόταν μεγάλη αδυναμία ενώ ο πυρετός δεν έπεφτε με τίποτα «Είχα ναυτία από όλη την πίεση που περνούσα και φριχτούς πόνους στο στομάχι» εξηγεί ενώ στέλνει  το δικό του μήνυμα σε όλους «Δεν είναι αστείο. Να προσέχετε πολύ» τονίζει.