Ο Γιάννης Τάσσιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Pop up και αποκάλυψε ότι ήταν αρνητής του κορονοϊού μέχρι τη στιγμή που κόλλησε ο γιος του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που είχε με τον Τριαντάφυλλο αλλά και στις έξι εξωσωματικές που έκαναν με τη σύζυγό του μέχρι να γεννηθεί ο γιος τους. 

Ο Γιάννη Τάσσιος υποστήριξε στην αρχή της συνέντευξης ότι αρνούνταν την ύπαρξη του κορονοϊού μέχρι τη στιγμή που κόλλησαν δικοί του άνθρωποι.”Τα παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με τους μεγάλους ανθρώπους. Δηλαδή ο γιος μου είχε 39 πυρετό την πρώτη ημέρα, τη δεύτερη είχε 37 και την τρίτη τίποτα. Εγώ ήμουν από τους πρώτους αρνητές της μάσκας και γενικά του κορονοϊού. Τα κορόιδευα όλα αυτά! Μέχρι που δικοί μου άνθρωποι έπαθαν τη ζημιά και μου έλεγαν ότι πονάει πάρα πολύ και είναι ψυχοφθόρο”, είπε ο τραγουδιστής.

Όσον αφορά στη συνεργασία του με τον Τριαντάφυλλο, ο Γιάννης Τάσσιος ανέφερε ότι δεν τσακώθηκαν ποτέ και ακόμα και σήμερα έχουν καλές σχέσεις. “Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας εκρηκτικός τύπος, ο οποίος λέει την αλήθεια και η αλήθεια πονάει. Δεν κάθεται να σκεφτεί αν αυτό που θα σου πει εσένα θα σε πειράξει. Το αμολάει και το λέει έτσι όπως είναι, είναι λίγο χύμα. Εμείς δεν είχαμε ποτέ καμία αντιπαράθεση, ούτε τσακωθήκαμε ποτέ. Έχουμε καλή σχέση. Θέλει ειδικό χειρισμό ο Τριαντάφυλλος”.

Τέλος, ο Γιάννης Τάσσιος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τη σύζυγό του μέχρι να γεννηθεί ο γιος τους. “Έξι χρόνια προσπαθούσαμε με εξωσωματικές να κάνουμε παιδί. Είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο. Πώς θα κοιτάξεις στα μάτια τη γυναίκα σου και θα της πεις είναι αρνητικό; Αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει. Εγώ πήρα τον γιο μου στην αγκαλιά μου πέρυσι που ο κορονοιός ήταν σε έξαρση».