Την Ορνέλα Λούτη, την ιερόδουλη Λέτα από τις Άγριες Μέλισσες συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και ο δημοσιογράφος, Ισίδωρος Φίκαρης.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 και το γεγονός ότι κάποιες φορές την παρομοιάζουν ως… Κορίνα από τα Εγκλήματα, ενώ αποκάλυψε ότι υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στη συνάντηση Βίσση – Βανδή στο σπίτι της Μαρίας Καβογιάννη.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής της στο Διαφάνι: «Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει παρακάτω, μόνο οι σεναριογράφοι το ξέρουν. Η Λέτα γοητεύεται πολύ από τον Προκόπη και θέλει να αλλάξει τη ζωή της. Χθες περπατούσα στον δρόμο και με ρώτησαν “Τι θα γίνει βρε κοπέλα μου, θα τον πάρεις τον Προκόπη;”».

Για τη σύγκρισή της με την Κορίνα από τα Εγκλήματα: «Με λένε η Κορίνα του Διαφανίου, η Κορίνα του ’60. Και όχι τίποτα άλλο, η Μαρία Καβογιάννη είναι πολύ φίλη μου, συνεργαζόμαστε και στο Τρίτο Στεφάνι».


Για τη συνάντηση Βίσση – Βανδή στο σπίτι της Μαρίας Καβογιάννη: «Παίζει πολύ καλή μπιρίμπα. Αλλά τώρα έχουμε ένα καινούργιο παιχνίδι που μας το έχει φέρει η Άννα Βίσση και λέγεται κανάστα. Και παίζουμε όλοι! Και ναι έρχεται και η Δέσποινα Βανδή! Έχουν παίξει και μαζί! Εγώ ήμουν παρούσα και έβλεπα. Η συνεύρεση ήταν τέλεια, είναι υπέροχες. Ήταν θαύμα αυτό που έγινε πέρσι. Και νομίζω ότι θα ξανασυμβεί».