Συνέντευξη στην εκπομπή «Pop Up» και στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε ο Βασίλης Πορφυράκης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του και εξομολογήθηκε: «Ο θάνατος της μαμάς μου στα 38 της χρόνια ήταν ένα τεράστιο εμπόδιο. Μια μεγάλη δοκιμασία.

Σήμερα αυτός ο τοίχος, όταν πας σπίτι και έχεις τόσες αγκαλιές και αγάπη. Μου το είχε πει η μάνα μου μετά από χρόνια θα καταλάβω τι μου άφησε. Είναι σπουδαίο να έχεις τρία αδέλφια.

Με βλέπουν σαν μπαμπά, ειδικά ο μικρός που έχουμε 20 χρόνια διαφορά. Είμαι ένας αυστηρός αδερφός. Υπάρχει μεγάλη αγάπη».

Φυσικά, ρωτήθηκε και για τη σύντροφό του, Ματίνα Νικολάου και αποκάλυψε εάν της έχει κάνει πρόταση γάμου ή αν είναι στα άμεσα σχέδια του.

«Στη ζωή πρέπει να βρεις όλα αυτά που σε γεμίζουν και εγώ τα έχω βρει όλα στην Ματίνα. Το καλό είναι ότι γνωριστήκαμε σε πολύ καλές βάσεις. Χωρίς πολλές επιτυχίες, δημοσιότητα, γήινα.

Αν της έκανα πρόταση γάμου θα ήταν όλο τρολ. Θα ήταν ρόλος, γιατί αυτά θέλει. Όχι ακόμα δεν θα γίνει, έχουμε πολλά πράγματα μπροστά μας», τόνισε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Να θυμίσουμε ότι σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ματίνα Νικολάου είχε αναφερθεί στην σχέση της με τον Βασίλη Πορφυράκη είχε πει ότι:

«Τον Βασίλη τον είχα δει στην εκπομπή σου και στο X Factor, ήξερα την ιστορία του… Και τον θαύμαζα γιατί είναι πάρα πολύ ταλαντούχος, έχει μια εξαιρετική φωνή, αλλά πέρα από αυτό, είχα διακρίνει και την ευαισθησία του σαν άνθρωπος. Αυτό που έχει κάνει ο Βασίλης είναι κάτι πολύ μεγάλο.

Είναι πολύ δύσκολη η φάση που βρέθηκε εκείνο το διάστημα και τα κατάφερε χωρίς να έχει ένα πρόγραμμα. Αναγκάστηκε και μπήκε στα βαθιά. Αυτό, όταν ένας άνθρωπος το έχει περάσει και το έχει ζήσει, μόνο θετικά μπορεί να του χαρίζει για τη ζωή του. Αυτό είναι κάτι που θαυμάζω πάρα πολύ στον Βασίλη.

Ακόμα και τώρα, μετά από τόσα χρόνια, όταν μιλάει για τα αδέρφια του, πραγματικά ακούω να μιλάει ένας γονιός. Αυτό δεν μπορεί να φύγει γιατί έτσι το έζησε, έτσι το βίωσε. Έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλα βήματα για τον εαυτό του και νομίζω ότι σε πάρα πολύ ωραία φάση», είπε η Ματίνα Νικολάου στον αέρα της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και την Τατιάνα Στεφανίδου το 2019.