Η Δήμητρα Κατσαφάδου άνοιξε το σπιτικό της στο «Πρωινό» και μίλησε στην Νάνσυ Παραδεισανού για όλα.

Μίλησε για το τάμα στον Άγιο Νεκτάριο, τα αδέσποτα που μαζεύει, το νέο της σπίτι, τον πρώην σύζυγό της και τα παιδάκια που θέλει να υιοθετήσει.

«Το εκκλησάκι στο σπίτι το έχω αφιερώσει στον Άγιο Νεκτάριο. Γιατί στο προηγούμενο σπίτι με πέταξαν έξω λόγω των αδέσποτων που μάζευα. Έκλαιγα ένα βράδυ.

Πήγα στην Μαραθώνος σε ένα εκκλησάκι, βλέπω τον Άγιο Νεκτάριο και τον Άγιο Εφραίμ και ζήτησα βοήθεια να βρω χτήματα να βάλω μέσα ό,τι βασανισμένο υπάρχει. Την επόμενη μέρα το βρήκα το σπίτι.

Αγάπησα τον πρώην σύζυγό μου και ακόμα τον αγαπώ και έχουμε τις καλύτερες σχέσεις, γιατί είχε περάσει καρκίνο και το ξεπέρασε.

Και βλέποντας έναν άνθρωπο δύο μέτρα καρκινοπαθή να "πατάει" και να σπάσει την πέτρα, είπα ότι εγώ θα είμαι δίπλα του για όσο χρειαστεί και χωρίς να κάνω οικογένεια.

Χωρίσαμε λόγω κάποιου σοβαρού θέματος.

Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσω παιδάκια. Όχι ένα, παραπάνω. Έχω έρθει σε επαφή.

Δεν αντέχει κάποιος άνθρωπος να είναι on stop μαζί μου. Εγώ υπηρετώ την επιστήμη μου», ανέφερε η Δήμητρα Κατσαφάδου στην συνέντευξή της.

Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε ότι προτιμά να κοιμάται στο χαλί, παρά στο εντυπωσιακό της κρεβάτι.

«Μου αρέσει καλύτερα να κοιμάμαι στο χαλί, γιατί υπάρχει γείωση, μου αρέσει να γίνομαι ένα με τη φύση», είπε συγκεκριμένα.

Δείτε το σπίτι της και όσα είπε μπροστά στην κάμερα στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί: