«Φωτιά» θα πάρει η Κεφαλονιά τους καλοκαιρινούς µήνες, αφού το αγαπηµένο ριάλιτι της Γερµανίας «Βachelorette», που θα προβληθεί για 12η σεζόν την άνοιξη του 2022, ξεκίνησε τα γυρίσµατα στο όµορφο νησί. Για δεύτερη φορά πρωταγωνίστρια θα είναι γυναίκα, εργένισσα, η οποία αναζητά τον σύντροφο της ζωής της.

Μπορεί στην ελληνική του εκδοχή, το πρώτο «Βachelor» να ήθελε τον Παναγιώτη Βασιλάκο ως εργένη (και να συνεχίζει µε άντρα), όµως στη Γερµανία έφεραν τα πάνω κάτω, αφού τα τελευταία χρόνια οι άντρες είναι εκείνοι που διαγωνίζονται για να µπει ένας από αυτούς στην καρδιά της σέξι εργένισσας. Αν αναρωτιέστε γιατί η Ελλάδα επέλεξε τον Παναγιώτη Βασιλάκο, που ήδη γνωρίζαµε από το «Nomads» στον ΑΝΤ1, είναι γιατί ο εργένης πρέπει να προέρχεται από ριάλιτι. Γι’ αυτό και στο γερµανικό ριάλιτι η περσινή γυναίκα, αλλά και οι προηγούµενοι εργένηδες είχαν συµµετάσχει σε κάποιο άλλο ριάλιτι ή talent show.

1
Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από την περιοχή και τη βίλα όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του πετυχημένου γερμανικού ριάλιτι, που διανύει τη 12η σεζόν του
2

Ένα άλλο το οποίο τηρούν οι Γερµανοί είναι τα γυρίσµατα να µη γίνονται στη χώρα τους -τα περισσότερα τουλάχιστον-, γι’ αυτό και η περσινή εκδοχή του προγράµµατος γυρίστηκε στην Κρήτη.

5


3
Τα γερμανικά ΜΜΕ θέλουν φαβορί για φέτος την καλλονή Κάθριν Σουλτς



























Η προηγούµενη bachelorette ήταν η 25χρονη Μελίσα Νταµίλια, που ήδη είχε συµµετάσχει σε δύο reality shows
. Ακόµα δεν έχει ανακοινωθεί ποια θα είναι η εργένισσα που θα αναστατώσει την Κεφαλονιά, όµως γερµανικά Μέσα αναφέρουν πως η καλλονή Κάθριν Σουλτς εµφανίστηκε για τελευταία φορά στο Instagram, χαλαρώνοντας µε σέξι µπικίνι κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Πολλές εικόνες της είναι µέσα σε βίλα, ενώ οι φαν του ριάλιτι πιστεύουν πως εκείνη είναι η πρωταγωνίστρια.

Η βίλα στην οποία θα πραγµατοποιηθούν τα γυρίσµατα είναι χτισµένη πάνω στη χερσόνησο, µπροστά στην ακτή των Σβορωνάτων, ανάµεσα σε ελαιόδεντρα και υπέροχους κήπους, διαθέτοντας έναν εντυπωσιακό χώρο πισίνας, µε εκπληκτική θέα.


ΑΡΩΜΑ... ΠΑΣΟΚ

Τα Σβορωνάτα είναι χωριό της νοτιοδυτικής Κεφαλονιάς. Στην ίδια περιοχή, σε µικρές αποστάσεις από την κατοικία, υπάρχουν και άλλες βίλες γνωστών πρώην βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, των Χρ. Βερελή, Π. Ευθυµίου και Γ. Αρσένη, που κατάγονται από το νησί.

Οι εσωτερικοί χώροι χαρακτηρίζονται από σύγχρονες πινελιές και ανέσεις, ενώ το εξωτερικό της κατοικίας διαθέτει δύο ειδυλλιακά ηµίκλειστα σαλόνια, µια πισίνα, µια τραπεζαρία, µια όµορφη σκιερή βεράντα για πρωινό, ενώ έχει και 5 δωµάτια. Αυτές τις ηµέρες τα συνεργεία διαµορφώνουν τους χώρους της βίλας όπου θα πραγµατοποιηθούν τα γυρίσµατα. Η οµάδα των τεχνικών βρίσκεται εδώ και ηµέρες στο νησί, όπου διαµένει σε µεγάλη ξενοδοχειακή µονάδα στο Αργοστόλι. Για την πραγµατοποίηση των γυρισµάτων, σύµφωνα µε πληροφορίες του «S», η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει δώσει τη σύµφωνη γνώµη της προς την εταιρεία παραγωγής, µε τους «όρους» το συγκεκριµένο τηλεοπτικό προϊόν να µην προσβάλλει τα χρηστά ήθη, να µην προκαλέσει την κοινή γνώµη της τοπικής κοινωνίας, αλλά και να προστατέψει τον φυσικό πλούτο στους χώρους που θα χρησιµοποιηθούν κατά τα γυρίσµατα.

4
Η περυσινή «bachelorette», Μελίσα Νταμίλια, είχε βάλει φωτιά στις οθόνες

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»