Μετά την απίστευτη υποδοχή του Τζέιμς Καφετζή στη Ρόδο και την έκπληξη της Άννας Μαρίας Βέλλη, οι δυο τους μένουν στο νησί και χαλαρώνουν μετά την εμπειρία τους στο Survivor ανυπομονώντας για την επιστροφή του τρίτου φίλου τους, Νίκου Μπάρτζη, από τον Άγιο Δομίνικο.

Το βράδυ της Τρίτης, η Άννα Μαρία Βέλλη μας έδωσε ακόμη μια γεύση για το πώς περνούν στην Ρόδο, λίγο πριν ταξιδέψουν για το Ζευγολατιό το χωριό του Νίκου Μπάρτζη.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, οι δυο πρώην παίκτες του «Survivors» κάνουν water sports, με τον Τζέιμς να τα καταφέρνει περίφημα σε αντίθεση με την γνωστή Youtuber, που ακόμα προσπαθεί.


Το ρεπορτάζ του «Πρωινού» του ΑΝΤ1, ξεκίνησε με τους φίλους του Μπάρτζη που του ετοιμάζουν κατάστημα που το όνομα είναι εμπνευσμένο από το παιχνίδι.

Από μέρα σε μέρα ο Νίκος Μπάρτζης φτάνει στην Ελλάδα και οι φίλοι του του έχουν ετοιμάσει μια πανηγυρική υποδοχή στο Ζευγολατιό.

Ο 27χρονος αγρότης αποχώρησε οικειοθελώς την Κυριακή από το Survivor λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, μια αποχώρηση που συγκίνησε συμπαίκτες και τηλεθεατές.

Για τον λόγο αυτόν, οι κάτοικοι του Ζευγολατιού, «ανταγωνίζονται» την πριγκιπική υποδοχή που έκαναν οι Ροδίτες για τον Τζέιμς και για αυτόν τον λόγο ετοιμάζουν ολόκληρη γιορτή.

Τόσο ο αδερφός του Νίκου Μπάρτζη όσο και ο κολλητός του ετοίμασαν την καφετέρια που πάντα ονειρευόταν να κάνει ο ίδιος, το όνομα της οποίας έχει παρθεί από έναν γνωστό ποταμό στον Άγιο Δομίνικο.

Η καφετέρια λοιπόν είναι έτοιμη και αυτή θα είναι η μεγάλη έκπληξη που έχουν ετοιμάσει για τον Νίκο, ο οποίος σίγουρα δεν έχει ιδέα τι τον περιμένει μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα.