Η Ελευθερία Ελευθερίου το πρωί της Δευτέρας ω καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο «Happy Day».

Η πρώην παίκτρια του Survivor έδειξε στην κάμερα τα σημάδια που άφησε στα πόδια της το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, λέγοντας πως «δύσκολα θα φύγουν» ενώ μίλησε για τη συνάντησή της με τη μαμά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη αλλά και τον Τριαντάφυλλο.

Δείτε ακόμη: Η Ελευθερία Ελευθερίου αποκαλύπτει αν έγινε σεξ στο Survivor (Βίντεο) 

«Είναι πληγές, χτυπήματα που έχω από το παιχνίδι. Χτυπούσα και άνοιγαν ξανά οι πληγές. Μέχρι και πρόσφατα άνοιξε πληγή. Δεν νομίζω ότι θα φύγουν εύκολα.

Είχα πολλά γυναικεία θέματα με τον κύκλο μου. Θέλει και προσοχή στο θέμα της διατροφής. Παίρνεις εύκολα τα κιλά γιατί ο οργανισμός παθαίνει σοκ και αποθηκεύει τα κιλά» είπε η Ελευθερία Ελευθερία.

«Συνήθως πρηζόμαστε εμείς οι γυναίκες» συμπλήρωσε.

«Είχα επικοινωνία με τη μαμά της Μαριαλένας. Είχε ανησυχία για το παιδί της. Τη ρώτησα τη Μαριαλένα αν θέλει να στείλω κάποιο μήνυμα στη μαμά της αλλά δεν μου είπε γιατί δεν περίμενε ότι θα φύγω.

Η μαμά της Μαριαλένας ακούει τις κακές κριτικές και ανησυχεί. Αλλά είναι περήφανη για την κόρη της. Δεν μπορώ να σας πω τι συζητήσαμε. Ούτε επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω τίποτα. Η μαμά μου πάντως έκανε πάρτι όταν αποχώρησα».

Μάλιστα δεν απέφυγε να απαντήσει και για την σεξουαλική συνεύρεση στο Survivor.

«Δεν είπα ακριβώς ότι έγινε. Είπα απλά μπορεί να έγινε σεξουαλική συνεύρεση μπορεί και όχι

Ο Τριαντάφυλλος δεν περίμενε να μείνει στο Survivor  έξι μήνες. Ήθελε να φύγει από την πρώτη του υποψηφιότητα.

Είναι φοβερός, ωραίος στην παρέα του. Εμένα ήταν μια ευχάριστη νότα. Συζητάμε πολλά πράγματα. Ελπίζω κάποια στιγμή να συνεργαστούμε.

Δεν έχω μιλήσει καθόλου με την τριάδα Μπάρτζη, Βέλλη και Τζέιμς. Είχα πει από το παιχνίδι ακόμα, ότι πρέπει να ηρεμήσουμε.

Δεν θα έκανα παρέα μαζί τους για να είμαστε ειλικρινείς. Αν βρεθούν στο δρόμο μου θα μιλήσω δεν κρατάω» σημείωσε.

«Θέλω νικητή τον Σάκη και την Μαριαλένα, αλλά ως γυναίκα θα στηρίξω την Μαριαλένα» κατέληξε η Ελευθερία Ελευθερίου.