Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Βασίλης Σκουρής Σωτήρης Ξενάκης
1-kazakou11
Lifestyle

Τζένη Καζάκου: Θα πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη (Εικόνες)

Η Τζένη Καζάκου μίλησε για την σχέση με τους γονείς της, τον παππούς της, και την επιθυμία της να συνεργαστεί με τους γονείς της στο θέατρο.


Πρωταγωνιστεί στο διήγημα «Βαρδιάνος στα σπόρκα», το αριστούργημα του Παπαδιαμάντη με θέμα τη χολέρα του 1865.

Η ιστορία της γρια-Σκεύως, που μεταμφιέζεται σε άντρα και γίνεται βαρδιάνος (φύλακας) στα σπόρκα (μολυσμένα καράβια) με σκοπό να σώσει τον γιο της από τη χολέρα που έπληξε την Ευρώπη το 1865, σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη, που θα προβληθεί από την ΕΡΤ.

Η Τζένη Καζάκου, βαδίζοντας στα χνάρια των γονιών της, Κωνσταντίνου Καζάκου, Τάνιας Τρύπη, της γιαγιάς της Τζένης Καρέζη και του παππού της, Κώστα Καζάκου, ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στην ελληνική τηλεόραση.

Ειδικότερα, η νεαρή ηθοποιός πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μία από τις καινούργιες σειρές του Μανούσου Μανουσάκη, που θα προβληθούν στην κρατική τηλεόραση.


Μιλώντας στο περιοδικό «Gala» και τη Μαρία Λεμονιά, η Τζένη Καζάκου αναφέρθηκε στους γονείς της και τα χαρακτηριστικά που έχει πάρει από αυτούς, στον παππού της, Κώστα, ενώ μοιράστηκε και την καλύτερη παιδική ανάμνηση που έχει.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη στέκονται πάντα πλάι της και τη στηρίζουν σε κάθε βήμα της. «Οι γονείς μου βρίσκονται πάντα δίπλα μου. Είναι άνθρωποι που πιστεύουν στην προσωπικότητα του παιδιού τους και επομένως λένε τη γνώμη τους μόνο όταν τους τη ζητώ. Η τελική απόφαση είναι δική μου».


«Από τον πατέρα μου πήρα τη λογική, ενώ από τη μητέρα μου το συναίσθημα. Και από τους δύο πήρα το ένστικτο», εξομολογείται η Τζένη Καζάκου σχετικά με στοιχεία του χαρακτήρα της που έχει πάρει από τους γονείς της.

Η νεαρή και ταλαντούχα ηθοποιός Τζένη Καζάκου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, και συχνά μοιράζεται φωτογραφίες με τα μέλη της οικογένειάς της. Έτσι, ανάμεσα στις αναρτήσεις της υπάρχει μία και με τον παππού της, Κώστα Καζάκο. «Αυτή η φωτογραφία που αναφέρεται τραβήχτηκε πριν από τρία χρόνια. Ο Κώστας Καζάκος είναι η ιστορία του ελληνικού θεάτρου, οπότε καταλαβαίνετε ότι κάθε του κουβέντα είναι και ένα μάθημα».


Αρχή της είναι πάντα να είναι ο εαυτός της και να συμβουλεύεται το ένστικτό της, ενώ στο ερώτημα με ποιον ή ποια ηθοποιό θα ήθελε να συνεργαστεί κάποτε μας εκπλήσσει. «Με τον Κωνσταντίνο Καζάκο και την Τάνια Τρύπη. Όχι μόνο έχω ονειρευτεί μια συνεργασία μαζί τους, αλλά θα το ήθελα και πάρα πολύ».


Όσον αφορά στην παιδική ανάμνηση που της έχει μείνει αξέχαστη, η Τζένη Καζάκου ανέφερε «αξέχαστα μου έχουν μείνει τα καλοκαίρια στο εξοχικό μας με τον παππού μου τον Φώτη, που με πήγαινε στην παιδική χαρά, μου αγόραζε παγωτό φράουλα και με περίμενε με τις ώρες μέχρι να κουραστώ από το παιχνίδι».