Μέχρι τέλους
Μέχρι τέλους Γιώργος Κουβαράς Γιώργος Πιέρρος
454712
Lifestyle

Γιώργος Ηλιόπουλος: Έχασα πάρα πολλά χρήματα, μου βγήκε το όνομα του δύστροπου

Δείτε όλα όσα είπε ο ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες»

Στην εκπομπή Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο οποίος μίλησε για την τρίτη σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες, αλλά και για την εποχή που έκανε τα Σφηνάκια.

Ξεκινώντας ο Γιώργος Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στις Άγριες Μελισσες»: «Στις Άγριες Μέλισσες θα περάσουμε στην περίοδο της χούντας. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικοί που αυτοί οι συγγραφείς θα ασχοληθούν με αυτό το ιστορικό γεγονός και έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα διαχειριστούν αυτή την κατάσταση. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα μου δοθεί αυτή η ευκαιρία, επειδή είμαι ο αριστερός του χωριού, να μιλήσω γι’ αυτούς τους ανθρώπους που υπέφεραν, που εκτοπίστηκαν και που πέρασαν όλα αυτά τα δεινά που πέρασαν».

Δεν εκτίμησα την επιτυχία. Το αντιμετώπισα φοβικά και κομπλεξικά


Στην συνέχεια, για τα Σφηνάκια, ο ηθοποιός απάντησε: «Ζήσαμε κάτι μοναδικό τότε. Δεν είχα καταλάβει την επιτυχία γι’ αυτό αποφάσισα να αποσυρθώ από τα πράγματα. Δεν εκτίμησα την επιτυχία. Το αντιμετώπισα φοβικά και κομπλεξικά. Το μπαμ που κάναμε με τα Σφηνάκια με τρόμαξε. Σημασία έχει η αποδοχή του κόσμου και όχι η αποδοχή του σιναφιού. Αρνήθηκα σημαντικές προτάσεις για να κάνω καλλιτεχνικά πράγματα και όχι εμπορικά. Έχασα πάρα πολλά χρήματα. Μου βγήκε το όνομα του δύστροπου, θεωρούσαν ότι δεν είμαι διαθέσιμος».