Μαγκαζίνο με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο
Μαγκαζίνο με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο Ανδρέας Παπαδόπουλος
646853
Lifestyle

Σκιαδαρέσης: Θέλω να περνάω απαρατήρητος, δεν μου λέει κάτι το να με αναγνωρίζουν

Βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ "Φλέρτ" και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μιλώντας στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογιώργη μίλησε για την αναγνωρισιμότητα και εξέφρασε πως δεν του αρέσει καθόλου. Επιπλέον, μίλησε για την εμπειρία του στο «Καφέ της Χαράς» και για τον επιτυχημένο ρόλο του Φατσέα.

Ο Γεράσιμος Σκαδαρέσης ξεκινώντας την κουβέντα, είπε: «Για μένα είναι πάρα πολύ δύσκολο το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας. Δεν ξεκίνησα για αυτόν τον λόγο, θεωρούσα ότι είναι ένα πράγμα που δεν με υποχρεώνει να έχω καμία σχέση με τις δημόσιες σχέσεις, ίσως κακώς. Νόμιζα ότι ήταν άλλο πράγμα, δεν ήξερα να το διαχειριστώ. Μας έψησαν ότι είναι αυτονόητο αυτό και το δεχθήκαμε. Δεν είναι επιλογή μου να είμαι το κέντρο της παρέας. Προτιμώ να κάνω τη δουλειά μου και να φεύγω, ήσυχα. Θα προτιμούσα να γινόταν να μην έχω αυτή την αναγνωρισιμότητα. Θέλω να περνάω απαρατήρητος, δεν μου λέει κάτι το να με αναγνωρίζουν. Ευχαριστώ πάρα πολύ, το εννοώ, αλλά προτιμώ μετά να είμαι ο Γεράσιμος ο ιδιώτης, που είναι με την οικογένειά του με την ησυχία του, χωρίς όλα αυτά τα επακόλουθα της δημοσιότητας. Από την άλλη έχουμε συνηθίσει ότι για να είσαι σοβαρός καλλιτέχνης δεν συνάδει αυτό με τη νορμάλ ζωή και την ισορροπία, πρέπει να έχεις μια τρέλα, να μην είσαι οικογενειάρχης, πρέπει να είσαι σαλταρισμένος γενικά. Δεν είναι έτσι».

Και συνέχισε, για τον ρόλο του Φατσέα στο «Καφέ της Χαράς»: «Έπρεπε να τον κάνω αγαπητό και τελικά το παραγάπησα. Τον παραέκανα συμπαθή. Είπα ότι έπρεπε να του δώσω μια αθωότητα γιατί ήταν πολύ αρνητικός χαρακτήρας»

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα