Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
1-Patoulis-marina-Alexandros
Lifestyle

Μαρίνα - Γιώργος Πατούλης: Οι χωριστές ευχές για τα γενέθλια του γιου τους (Εικόνες)

Κάτι που συνδέει την Μαρίνα και τον Γιώργο Πατούλη μετά τους χωριστούς δρόμους που επέλεξαν στην προσωπική τους ζωή είναι ο γιος τους.

Μπορεί τους τελευταίους μήνες ο γάμος της Μαρίνας Σταυράκη Πατούλη και του περιφερειάρχη Αθηνών Γιώργου Πατούλη να περνάει μια σοβαρή κρίση με τους δυο τους να έχουν διακόψει κάθε επικοινωνία, ωστόσο υπάρχει κάτι που τους συνδέει και θα τους συνδέει για πάντα. Αυτό δεν είναι άλλο από τον γιο τους Αλέξανδρο.

Έτσι, σήμερα ανήμερα των 16ων γενεθλίων του, οι δυο περήφανοι γονείς δε θα μπορούσαν να μη του ευχηθούν και δημόσια.

Από τη μια πλευρά, η Μαρίνα Πατούλη επέλεξε να δημοσιεύσει μια παλαιότερη οικογενειακή φωτογραφία στην οποία ποζάρουν και οι τρεις τους, και άλλη μια στην οποία φαίνεται μόνο η ίδια με τον μονάκριβο γιο της.

«Για όλους τους ανθρώπους τα αστέρια δεν είναι τα ίδια. Για εκείνους που ταξιδεύουν τα αστέρια είναι οδηγοί για άλλους μικρά φωτάκια. Εσύ θα έχεις τα αστέρια που δεν έχει κανένας. Εσύ είσαι το δικό μας αστέρι! Χρόνια πολλά στον μονάκριβό μας Αλέξανδρο» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρίνα Πατούλη.


Από την άλλη ο Γιώργος Πατούλης, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία είναι μόνο ο ίδιος με τον 16χρονο Αλέξανδρο και έγραψε: “Χρόνια πολλά Αλέξανδρε! Θα είμαι πάντα δίπλα σου για να κατακτήσεις όλα σου τα όνειρα! Έκλεισες τα 16 και με ξεπέρασες ήδη στο ύψος».