Καθόλου δεν άρεσαν στην Κατερίνα Καινούριου όσα έγιναν στο Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής.

Τα στιγμιότυπα με τους «Amigos» να κοροϊδεύουν τον Τριαντάφυλλο στο Survivor, ενώ εκείνος έχει πλέον αποχωρήσει, προβλήθηκαν στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε». Η μητέρα του Τριαντάφυλλου μίλησε στην εκπομπή τηλεφωνικά και η Κατερίνα Καινούριου είδε τι συνέβη με τους πέντε πρώην συμπαίκτες του, οι οποίοι έκαναν «θεατρικό» κοροϊδεύοντάς τον.

«Πήρες το άριστα της ανωτάτης καραγκιοζικής…» είπε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα του Survivor. To σκηνικό εκνεύρισε τον Σάκη Κατσούλη που τους αποκάλεσε θλιβερούς, εκφράζοντας ανοιχτά την ενόχλησή του για την συμπεριφορά τους. «Συγχαρητήρια Amigos. Πραγματικά είστε θλιβεροί. Δεν σέβεστε ούτε το παιχνίδι που βρίσκεστε. Ότι χειρότερο και πιο αηδιαστικό έχω δει στο Survivor. Δεν έχετε καταλάβει καν που βρισκόσαστε. Δεν ξέρετε καν τι σημαίνει η ευγενής άμιλλα. Εδώ βρήκατε να κάνετε το θεατρικό σας; Όταν φεύγει ένας παίκτης όπως ο Ντάφι που τον αγκαλιάζατε; Ήταν εδώ 6 μήνες, έχασε 21 κιλά, ήταν μακριά από το παιδί και την οικογένειά του. Του είχατε κάνει τόσα και παρόλα αυτά εκείνος τα ξέχναγε όλα και τα άφηνε πίσω. Ακόμα και στην τελευταία του στιγμή είπε τα καλύτερα για όλους. Και εγώ και η Μαριαλένα δεν θέλουμε ούτε καλημέρα. Είναι ψεύτικοι και δήθεν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Εκτός όμως από τον Σάκη Κατσούλη που εκνευρίστηκε στο Survivor, έξαλλη έγινε και η παρουσιάστρια η οποία μετά που προβλήθηκε το στιγμιότυπο είπε: «ντροπή! Απαράδεκτοι! Ό,τι χειρότερο έχω δει! Τι ήταν όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι; Ακόμα και αν τους είπε η παραγωγή να το κάνουν, ας έλεγαν όχι, δεν το κάνω», τόνισε.

Από την πλευρά της, η μητέρα του Τριαντάφυλλου, η κ. Σεβαστή, σχολίασε για το θέμα: «Αυτοί γίνανε ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα. Είναι ντροπή τους. Με πήραν τηλέφωνο από όλο τον κόσμο και μου έλεγαν ότι είναι ντροπή όλο αυτό το αίσχος. Δεν πειράζει όμως. Νομίζω ότι είναι με δύο πρόσωπα μερικά άτομα».